Περίεργα

Εγκατέλειψε την καριέρα της ως αισθητικός για να φτιάξει μια… αλλιώτικη επιχείρηση

Ακούστε το άρθρο

Πτυχιούχος αισθητικής, η 25χρονη Victoria Murphy στράφηκε στο γυμνό καθάρισμα σπιτιών της Σκοτίας και πλέον έχει 15 πλήρους απασχόλησης κοπέλες να χρεώνουν 80 ευρώ (75 λίρες) την ώρα για σκούπισμα και σφουγγάρισμα.

Η νεαρή Σκοτσέζα από το Εδιμβούργο άρχισε να ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με το γυμνό καθάρισμα και μέχρι να αποφοιτήσει είχε δει τις επιχειρηματικές δυνατότητες που ανοίγονται.

Το ποσό που χρεώνει μάλιστα ποικίλει ανάλογα με τον βαθμό γυμνότητας της καθαρίστριας, ξεκινώντας από τα 60 ευρώ (55 λίρες) για καθάρισμα με τα εσώρουχα, από τα 70 ευρώ (65 λίρες) για topless φασίνα και φτάνοντας ως και τα 80 ευρώ (75 λίρες) για εντελώς τσιτσίδι. Στα σπίτια του Εδιμβούργου είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστή πριν αποφασίσει να μετατρέψει τη δεύτερη αυτή δουλειά σε κανονική εταιρία, την Glimmer, που πηγαίνει περίφημα.

«Δεν ήθελα να βάλω τις υπαλλήλους μου σε καμία κατάσταση που δεν θα είχα προσωπική εμπειρία», λέει σήμερα για την ιδέα που ξεπατίκωσε από την Αμερική, «δεν είμαστε συνοδοί κυριών. Αυτό που προσφέρουμε είναι χαρά και φλερτ. Όταν το έκανα εγώ, περνούσα καλά και τίποτα το παράξενο δεν συνέβη ποτέ».

Τόσο καλά πάνε οι δουλειές που η Victoria έλαβε πάνω από 100 αιτήσεις την τελευταία φορά που έβαλε αγγελία, καθώς πλέον δραστηριοποιείται και στη Γλασκόβη και την Αμπερντίν: «Το σημαντικό είναι να έχει η υποψήφια εμπειρία στο καθάρισμα», λέει και πλέον η εταιρία της έχει και τρεις άντρες στη δούλεψή της.

Έχει επίσης μόνιμους πελάτες και περιστασιακούς, καθώς η μόδα εξαπλώνεται στην Αγγλία. Και παρά το ανορθόδοξο επάγγελμα που κάνει, λέει πως η οικογένεια και οι φίλοι την υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή.

«Περνάω πολύ χρόνο εξηγώντας στον κόσμο ότι αυτή είναι μια σοβαρή υπηρεσία καθαριότητας. Οι περισσότεροι με ρωτάνε τι κάνει ο πελάτης όσο η καθαρίστρια εργάζεται. Φαντάζονται πως θα κάθονται εκεί και θα απολαμβάνουν όσο η κοπέλα στήνει ένα σόου, αλλά δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι δεν έχουν ξανακάνει κάτι τέτοιο, κι έτσι είναι αρκετά ντροπαλοί»…

via

Όλη η επικαιρότητα