Ελλάδα

Έγκλημα στη Λέσβο: «Έχει μετανιώσει και ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία»

Ακούστε το άρθρο

Η δολοφονία της νεαρής γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της έχει συγκλονίσει τη Λέσβο. Ο άντρας εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ οι γονείς της κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονούλας τους, που έμεινε ορφανή.

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, ούτε τον είδαμε. Είμαστε στον Εισαγγελέα για την επιμέλεια. Θα το πάρουμε εμείς» λέει ο πατέρας της στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Δημήτρη Κουζινόγλου, «οι γονείς της κοπέλας θα πάρουν το εγγονάκι τους και τώρα πάμε στην αστυνομία για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση του εισαγγελέα».

«Ερωτικά είναι τα θέματα… Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια» λέει ο δικηγόρος του 25χρονου Στράτος Ηλιογραμμένος.

«Ότι δεν τα πήγαιναν καλά τελευταία, δεν τα πήγαιναν. Ένα παιδί ήσυχο , είχαν την καφετέρια στο χωριό, δούλευε κι απέξω, κανένα μεροκάματο έκανε, δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο» δήλωσε γείτονάς του.

via

Όλη η επικαιρότητα