Ελλάδα

Έγκλημα στη Λούτσα: Πλαστή ταυτότητα είχε πάνω του το θύμα

Ακούστε το άρθρο

Πλαστά αποδείχτηκαν τα στοιχεία ταυτότητας που είχε μαζί του ο νεαρός που έπεσε θύμα εν ψυχρώ δολοφονίας, το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το νεκροταφείο της Αρτέμιδας.

Το θύμα είχε πάνω του μία πλαστή, όπως αποδείχτηκε αργότερα, ταυτότητα, σύμφωνα με την οποία ήταν 35χρονος Έλληνας με καταγωγή από την Αίγυπτο. Έτσι το θύμα παραμένει πλέον αταυτοποίητο.

Το περιστατικό δεν το είδε κανείς πώς έγινε, παρά μόνο ένας περαστικός που βρήκε τον νεαρό άντρα πεσμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε τις Αρχές.

Στον χώρο βρέθηκαν 5-6 κάλυκες από πιστόλι ενώ το θύμα είχε δεχτεί όλους τους πυροβολισμούς στον θώρακα και στην κοιλιά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πραγματοποιεί έρευνα και προσπαθεί να διαπιστώσει τα στοιχεία του, αν πρόκειται για άτομο που τυχόν έχει απασχολήσει τις Αρχές ή αν είχε διαφορές κλπ. Βεβαίως οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν μάρτυρες που να είδαν πώς έγινε το περιστατικό και αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες, κάτι που επίσης έως τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα