Ελλάδα

Έγκλημα στην Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο γιος μετά τη δολοφονία του πατέρα

Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι στην Κρήτη, μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου, φερόμενου ως δράστη, του άγριου εγκλήματος κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ο 43χρονος άνδρας φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε ενα 73χρονο πατέρα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφριά τον 52χρονο γαμπρό του.

Την ίδια ώρα, βαθιά είναι η οδύνη στην οικογένεια του 73χρονου θύματος της δολοφονίας και ταυτόχρονα η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου γιου του, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αφότου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, από την αγριότητα του εγκλήματος, καθώς σύμφωνα με το neakriti.gr, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του και «γάζωσε», με το κυνηγετικό του όπλο, το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας των θυμάτων, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να σκοτωθεί ακαριαία και ο 45χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

Κίνητρο του ύποπτου δράστη, φέρεται να αποτέλεσαν οι κτηματικές διαφορές που είχε με τα θύματά του.

Ο 43χρονος  δράστης, ο οποίος αναζητείται και ο οποίος είναι γνώριμος της Αστυνομίας, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

via

Όλη η επικαιρότητα