Χωρίς κατηγορία

Έγκλημα στην Πάφο: 35χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο Βρετανούς

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνικά της Πάφου από την επίθεση του 35χρονου Κύπριου σε δύο Βρετανούς στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων. Ο δράστης πάτησε με το αυτοκίνητό του τους δύο άνδρες επειδή όπως υποστηρίζει παρενέβησαν και τον χτύπησαν επειδή ο ίδιος ξυλοκόπησε την 23χρονη κοπέλα του σε μπυραρία της περιοχής.

Ο 39χρονος Βρετανός Τσάρλι Μπερτς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ ο 32χρονος φίλος του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις έρευνες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 35χρονος οδηγός του οχήματος και η 23χρονη συνοδηγός και φίλη του έδωσαν αντιφατικές καταθέσεις.

Όπως αναφέρει το cyprustimes.com η 23χρονη -με την οποία είχε νωρίτερα τσακωθεί ο 35χρονος στη μπυραρία με αποτέλεσμα να επέμβουν οι δύο Βρετανοί- καίει τον 35χρονο αναφέροντας ότι σκόπιμα οδήγησε το όχημά του προς τους δύο πεζούς. Την ίδια στιγμή ο 35χρονος παραδέχεται ότι τους παρέσυρε, αποδίδει τα γεγονότα σε ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, εξοργίστηκε όταν δυο Βρετανοί τουρίστες επεχείρησαν να υπερασπιστούν την 23χρονη κοπέλα του αφού την εξύβριζε και την κτυπούσε ενώπιων θαμώνων νυκτερινού κέντρου αναψυχής στον Κόλπο των Κοραλίων.

Ακολούθως, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, άγνωστο αυτοκίνητο, χτύπησε δύο πεζούς, οι οποίοι περπατούσαν κατά μήκος της συγκεκριμένης λεωφόρου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 39χρονο νεκρό στο έδαφος και τραυματία δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 32 ετών.

Ακολούθως το ζευγάρι,  μετέβη στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και εισήλθε  με το αυτοκίνητο στη θάλασσα με σκοπό την εξαφάνιση των αποτυπωμάτων. Η κοπέλα ,  φώναζε φοβισμένη και ζητούσε βοήθεια . Βγήκε στην ακτή  με  τη βοήθεια ατόμων  τα οποία  βρίσκονταν εκείνη την ώρα  στην περιοχή . Τόσο ο Γεωργιανός όσο και η κοπέλα του συνελήφθηκαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξετην κράτηση τους για 8 ημέρες

πηγή

Όλη η επικαιρότητα