Ελλάδα

Έγκλημα στην Ρόδο: Τι αποκαλύπτει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ελένης Τοπαλούδη

Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι Αρχές περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, αποκαλύπτεται ότι, σύμφωνα με το τηλεφωνικό απόρρητο του κινητού τηλεφώνου της 21χρονης, η άτυχη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου είχε μιλήσει κυρίως με την καλύτερη της φίλη από το Διδυμότειχο.

Παράλληλα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως, σε αντίθεση με τα όσα έχουν ισχυριστεί μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι, η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αλβανός.

Στην κατ’αντιπαράστασή εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, οι κατηγορούμενοι είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα βότκας, όπως και δυο νεαροί, αλλά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Την ίδια στιγμή και ενώ η συσκευή κινητού τηλεφώνου της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχει ακόμη βρεθεί, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε συνομιλήσει την τελευταία νύχτα της ζωής της με μια κολλητή της φίλη, ενώ από την επομένη ημέρα – δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου – τον αριθμό της καλούν οι γονείς της και φίλοι της, που την αναζητούσαν.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.

Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συγκλονίζουν τους γονείς της, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως η μονάκριβη Ελένη τους δεν είναι πια στη ζωή και πως βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από δυο συνομήλικούς της.

Την ίδια ώρα, στη Ρόδο οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για τυχόν κυκλώματα που εκβιάζουν νεαρές κοπέλες βιντεοσκοπώντας τες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα