Ελλάδα

Εγκλημα στο Ελληνικό: Το ΣΑΤΑ παίρνει την άδεια του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα

Ακούστε το άρθρο

Ο αυτοκινητιστής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα…

Οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο.

Ο αυτοκινητιστής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα…

Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα