Ελλάδα

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: «Ο κατηγορούμενος είχε μίσος στα μάτια του», εξομολογείται η μάνα του 25χρονου Νικόλα

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Νικόλα, πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του

Πέντε  μήνες μετά  τη δολοφονία του άτυχου νεαρού Νικόλα Μουστάκα, η μητέρα του Φωτεινή, «σπάει» τη φωνή της, καταγγέλοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας στο λόφο του Φιλοπάππου παραμένουν ανύπαρκτα. Όπως η ίδια εξομολογείται,  δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το βλέμμα του ανήλικου κατηγορούμενου που εμπλέκεται στη δολοφονία, όταν τον είδε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Σκληρό ήταν μόνο και μόνο που τον αντίκρισα. Στα μάτια του είδα ένα πολύ μεγάλο μίσος. Είδα ένα πολύ σκοτεινό μίσος μέσα σε αυτά τα μάτια, ενός ανήλικου παιδιού υποτίθεται. Αυτός εμφανίστηκε αμετανόητος, επιθετικός», λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο Star.

Έχουν περάσει πέντε μήνες από εκείνο το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου όπου ο Νικόλας Μουστάκας έχασε τη ζωή του σε γκρεμό στο λόφο του Φιλοπάππου, μετά από επίθεση για ληστεία μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Κάθε μέρα πηγαίνει στο ίδιο σημείο, εκεί που δολοφονήθηκε το παιδί της.

pakistanoi-listeia_main01__1_

«Η κατάσταση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και όταν έγινε το έγκλημα κατά του Νικόλα. Δεν έχω δει αστυνομικούς, φωτισμό βεβαίως δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει , κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν και δεν έχω δει τίποτα. Έχω δει μόνο κάποιους, πολύ λίγους αρχαιοφύλακες σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οι οποίοι άνθρωποι για μένα εκεί είναι ως πρόβατα επί σφαγή», λέει.

Ο μεγάλος της φόβος, όπως μας αποκαλύπτει η μητέρα του Νικόλα, είναι ότι μπορεί ο ένας από τους δολοφόνους του παιδιού της, ο 17χρονος Πακιστανός, να καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση, όμως πολύ σύντομα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος.

«Θα κάνουν χρήση όλων των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, του γνωστού κυρίου Παρασκευόπουλου και εντός πολύ ολίγου χρονικού διαστήματος και αφού έχουν κάνει ένα πολύ καλό διδακτορικό μέσα στη φυλακή θα είναι ελεύθεροι και πάλι ανάμεσά μας να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους», λέει η ίδια.

Ο Νικόλας ζούσε και εργαζόταν στην Πορτογαλία. Είχε σκοπό, όμως, σε πέντε χρόνια να επιστρέψει στην Ελλάδα, στην οικογένειά του, στους φίλους του…

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα