Ομογένεια

Εγκρίθηκαν άδειες για απευθείας σύνδεση Ελλάδας – Καναδά

3ad0570047f608cef3d2304ebaabd4d6_m.jpg
Ακούστε το άρθρο

Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στον Καναδά ξεκινάει η ελληνική εταιρεία Sky Greece. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά ενέκρινε όλες τις σχετικές άδειες, με αποτέλεσμα να δοθεί το πράσινο φως για την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“H SkyGreece Airlines Α.Ε, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά (Canadian Transport Agency – CTA), ενέκρινε την άδεια της SkyGreece Airlines Α.Ε, να εκτελεί τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και του Καναδά.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά, καθώς αποδεικνύει εμπράκτως την ικανότητα και το σθένος μας να ανταποκριθούμε στις υψηλότατες προδιαγραφές της CTA, αλλά και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των Καναδών και Ελλήνων πελατών μας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας», δήλωσε ο κ. Νικόλαος Αλεξανδρής, Accountable Manager και Συνιδρυτής της SkyGreece Airlines Α.Ε.

Περισσότερα νέα σχετικά με την SkyGreece Airlines Α.Ε., καθώς και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρίας θα σας ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η SkyGreece Airlines Α.Ε, είναι η μοναδική Ελληνική Υπερατλαντική Αεροπορική εταιρία. Ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς του Καναδά, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα και γραφεία στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.” 

Υπενθυμίζεται ότι η Sky Greece βρίσκεται στην διαδικασία αδειοδότησης και για την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη οριστική κατάληξη. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των πτήσεων αναμένεται στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πηγή: newgreektv.com

Όλη η επικαιρότητα