Περίεργα

Είναι σαν έγκυος τα τελευταία …15 χρονια!

15xr.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η 33χρονη Joanne Turton από τη Μεγάλη Βρετανία έχει περάσει τη μισή της σχεδόν ζωή δείχνοντας… σαν έγκυος!

Η νεαρή μητέρα πάσχει από μια μυστήρια πάθηση στο έντερό της εξαιτίας της οποίας η κοιλιά της είναι φουσκωμένη σα μιας εγκύου στον 8ο μήνα της κύησή της!

Όπως λέει η ίδια τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής της δεν ήταν εύκολα, καθώς δε μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή εξαιτίας της πάθησής της. «Από τότε που εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα έχω πρησμένο στομάχι και μοιάζω σα να είμαι 8 μηνών έγκυος. Πονάει η πλάτη μου. Έχει επηρεαστεί πολύ η ζωή μου και δε μπορώ ούτε να βγω με τους φίλους μου σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος» είπε. Πλέον πιστεύει ότι δε θα βρεθεί θεραπεία για την κατάστασή της, όμως τουλάχιστον οι γιατροί πρόσφατα δοκίμασαν ένα επαναστατικό μηχάνημα επάνω της, χάρη στο οποίο ένιωσε μια μικρή ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Οι γιατροί πρόκειται να τοποθετήσουν ένα μηχάνημα, σα βηματοδότη, στο έντερό της για να ελέγχουν τη λειτουργία του, καθώς πιστεύουν ότι εκεί ίσως κρύβεται το «κλειδί» για την ανάρρωσή της. Η διαδικασία είναι γνωστή ως γαστρική ηλεκτρική διέγερση.

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχει ένα ακόμη άτομο που έχει υποβληθεί στην ίδια διαδικασία. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για την πάθησή της, η Joanne βρήκε μόλις μία παρόμοια διάγνωση, σε έναν ασθενή που ζει στις ΗΠΑ.

Όλη η επικαιρότητα