Life

Eίναι παραπάνω ζηλιάρης από ό,τι πρέπει;

Ακούστε το άρθρο

Σε ζηλεύει! Στην αρχή σου άρεσε, σε κολάκευε. Tώρα όμως έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητική η συμπεριφορά του. Αν τα σημάδια είναι τα παρακάτω τότε πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Διότι η ζήλια είναι ένα συναίσθημα πολύ περίεργο και είναι ικανό να “καταστρέψει” για πλάκα μια σχέση!

1. Θέλει να έρχεται μαζί σου όπου πας. Ακόμα και σε μέρη που σε άλλη περίπτωση δεν θα το σκεφτόταν καν.

2. Ρίχνει κλεφτές ματιές στα μηνύματα που γράφεις. Mπορεί να προσποιείται ότι το κάνει για πλάκα αλλά το καταλαβαίνεις, το πιάνεις στον αέρα ότι δεν αστειεύεται!

3. Βρίσκει πάντα ένα λόγο για να μην συμπαθεί τους άντρες φίλους σου. Δεν θα σου απαγορεύσει ανοιχτά να μην βγεις μαζί τους αλλά θα σου πετάει συνέχεια υπονοούμενα γι΄αυτούς.

4. Κριτικάρει το ντύσιμο σου όποτε φοράς κοντά μπλουζάκια, φορέματα κ.τ.λ. Δεν θέλει να σε κοιτάνε άλλοι!

5. Γίνεται παρανοϊκός όταν κάτι σου τυχαίνει και αργείς. Φτιάχνει τα δικά του σενάρια και νομίζει πάντα ότι κάτι τρέχει.

6. Δείχνει δημόσια ότι είσαι δική του. Γίνεται η σκιά σου! Είναι so sweet αυτή η κίνηση αλλά μπορεί να γίνει σε τέτοιο βαθμό που να σε πνίξει.

7. Είσαι κάπου με τις φίλες σου και έρχεται απροειδοποίητα να σε βρει. Μπορεί αν το κάνει μια-δυο-τρεις να το θεωρήσεις πολύ ωραία χειρονομία αλλά μετά θα σε κουράσει και θα νιώθεις περιορισμένη ελευθερία.

8. Παρακολουθεί τα social media σου και ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή ποιος σου κάνει like, comment κ.τ.λ.

9. Όταν βγαίνεις έξω με τις φίλες σου, σου στέλνει non stop μηνύματα για να ασχολείσαι μαζί του και να έχει όλη την προσοχή σου. Προσπαθεί να βρει αφορμές για να τσακωθείτε για ανούσιους λόγους. Διότι αν του απαντάς σε όλα αυτά που σου στέλνει σημαίνει ότι δεν τον απατάς, σωστά;

10. Είναι προκατειλημμένος με όλους. Με τον σερβιτόρο που ήταν παραπάνω ευγενικός μαζί σου, με έναν φίλο σου που σου είπε ένα αστείο και γέλασες..με όλους! Νομίζει ότι όλοι σε φλερτάρουν!

Τι συμβαίνει όταν σταματάς να έχεις αισθήματα για τον άλλο;

ΠΗΓΗ: followme

Όλη η επικαιρότητα