Ηλεία Πολιτική

Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στον δήμο Ήλιδας ο Γιάννης Λυμπέρης!

Ακούστε το άρθρο

Εκκίνηση προεκλογικού αγώνα για τον Γιάννη Λυμπέρη στον δήμο Ήλιδας, καθώς και επίσημα πλέον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο στην Ήλιδα.

Ο πρώην Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου, απέφυγε στην παρούσα φάση να προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για να επικοινωνήσει με τους δημότες, κάτι που όμως θα κάνει προσεχώς.

Ωστόσο, όπως είχαμε κάνει γνωστό είχε την πρόθεση να συναντηθεί με τα στελέχη της παράταξής του για ένα ποτό, με αφορμή και την ονομαστική του εορτή.

Η αρχή

Και τελικά, η πρόσκληση έγινε και το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή του Αγίου Αθανασίου, σε μπαράκι της Αμαλιάδας. Παρόντα στελέχη της παράταξης αλλά και νέα πρόσωπα, με τον Γιάννη Λυμπέρη να μην κάνει επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις, αφού η βραδιά κύλησε σε χαλαρούς τόνους και με φιλική κουβέντα.

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων ωστόσο για το τι σημαίνει η συγκέντρωση και ποιες είναι οι προθέσεις του, ξεκαθάρισε επίσημα πλέον πώς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Και βέβαια, ξεκαθάρισε ότι η προχθεσινή βραδιά ήταν μόνο η αρχή, αφού πλέον σκοπεύει να κάνει σκληρό προεκλογικό αγώνα και να διεκδικήσει δυναμικά την επανεκλογή του.

Και ο ίδιος και τα πρόσωπα της παράταξής του είναι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξα, απέφυγαν ωστόσο να κάνουν δηλώσεις περί στρατηγικής αφενός γιατί θα την καθορίσει ο ίδιος ο Γιάννης Λυμπέρης, αφετέρου γιατί δεν σκοπεύουν να ανοίξουν ακόμη όλα τα χαρτιά τους. Πάντως, ο Γιάννης Λυμπέρης έδωσε το στίγμα και με προσήλωση και χωρίς παρεκκλίσεις θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την εκλογή, καθώς όπως είπε αφενός πρέπει να διορθωθούν πολλά κακώς κείμενα που ανέκυψαν στον δήμο με την υπάρχουσα δημοτική αρχή, αφετέρου ο δήμος πρέπει να κάνει βήματα μπροστά και να αποκτήσει εκ νέου ισχύ.

Όλη η επικαιρότητα