Έκαναν πέντε ώρες να φτάσουν από το Αγρίνιο στα Γιάννενα

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε χθες τους περίπου 40 επιβάτες του δρομολογίου από το Αγρίνιο στα Ιωάννινα, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και αναχώρησε στις τρεις το μεσημέρι, παρουσίασε βλάβη κοντά στην Άρτα.

Επιβάτες που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr δήλωσαν πως παρέμειναν στην Άρτα για περίπου δυο ώρες, καθώς και το εφεδρικό λεωφορείο που τους παρέλαβε, ήρθε από το Αγρίνιο.

Έτσι μια διαδρομή περίπου μιάμισης ώρας (εφόσον χρησιμοποιούνταν η Ιόνια οδός) έγινε πεντάωρο, με τους επιβάτες να αγανακτούν δικαιολογημένα.
ktel-artaΣαν να μην έφτανε αυτό, έντονα είναι  τα παράπονα και για την διαδρομή που κάνουν τα λεωφορεία της συγκεκριμένης γραμμής, μιας και δεν χρησιμοποιούν την Ιόνια κι έτσι το δρομολόγιο Αγρίνιο – Ιωάννινα διαρκεί περίπου τρεις ώρες, καθώς χρησιμοποιείται ο παλιός δρόμος, με πολλές ενδιάμεσες στάσεις.

Αυτό που επισημαίνουν οι επιβάτες, είναι πως τουλάχιστον ένα από τα δρομολόγια που γίνονται κάθε μέρα προς Ιωάννινα θα έπρεπε να είναι εξπρές. «Φώναζαν 30 χρόνια για την Ιόνια και τώρα που έγινε δεν τη χρησιμοποιούν…», λένε χαρακτηριστικά.