Ηλεία

Εκατοντάδες συμμετοχές και πολλά χαμόγελα στο 1ο Santa Run Πύργου – Μικροί και μεγάλοι Αγιοβασίληδες εν δράσει

Ακούστε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία και στόχο να γίνει θεσμός, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Πύργο το 1ο Santa Run, μια γιορτή που έλαβε χώρα ως παράλληλη δράση της λειτουργίας του «Μαγικού Εργοστασίου» στο Πάρκο Ξυστρή!

Εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες νεαρής αλλά και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας του Νομού «βάφοντας» με γιορτινό χρώμα την πόλη και μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας αφού όπως ήταν φυσιολογικό ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Πύργου από τον Δήμαρχο της Πόλης Τάκη Αντωνακόπουλο ο οποίος μάλιστα πρόλαβε τους δρομείς κατά την είσοδο τους στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή και όλοι μαζί τερμάτισαν χαμογελαστοί και πιασμένοι χέρι – χέρι.

Πολύχρωμα μπαλόνια, τύμπανα, σφυρίχτρες και πολύ κέφι συνέθεταν το σκηνικό ενώ τόσο κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό όσο και σε όλο το μήκος της διαδρομής, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια «έδωσαν» μια ακόμα γιορτινή νότα!

Το κλείσιμο του 1ου Santa Run πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Θεματικού Πάρκου με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ οι τυχεροί που προέκυψαν έπειτα από κλήρωση παρέλαβαν και τα δώρα που είχαν εξασφαλίσει οι διοργανωτές για αυτούς.

Τάκης Αντωνακόπουλος (Δήμαρχος Πύργου): «Tο 2020 να είναι η χρονιά που θα υλοποιηθούν οι προσδοκίες!

Ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος στα πλαίσια του πρώτου Santa Run δήλωσε:

«Ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος Πύργου ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δώσουν στα παιδιά της πόλης, ντυμένα στο πνεύμα των ημερών να συμμετέχουν σε μια διαδρομή από την πλατεία μέχρι το Πάρκο Ξυστρή. Πήραμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, είναι εδώ και πολλά παιδιά και συγχαρητήρια γι’ αυτό. Να τους ευχηθώ για μια ακόμα φορά το 2020 να είναι η χρονιά που θα υλοποιηθούν οι προσδοκίες! Χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την υποστήριξη».

Όλη η επικαιρότητα