Ηλεία

Εκδήλωση για τους νέους φοιτητές στην Βάρδα

Ακούστε το άρθρο

Η ζεστή ατμόσφαιρα στο δημαρχείο της Βάρδας  το βράδυ της Πέμπτης εξαιτίας της εκδήλωσης βράβευσης των νέων φοιτητών από την Βουπρασία, ήρθε ως αντιστάθμισμα στους 3 βαθμούς Κελσίου που έδειχνε έξω το θερμόμετρο.

Ήταν μια συγκινητική εκδήλωση όπου οι ομιλητές, ο βουλευτής κ. Γιάννης Κουτσούκος και ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ, καλωσόρισαν τους χθεσινούς μαθητές και σημερινούς φοιτητές  τους ευχήθηκαν λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία και επιστροφή στον τόπο τους που τους έχει ανάγκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, κληρικοί της τοπικής εκκλησίας,  βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αρβανιτάκης, ο πρόεδρος του ΔΣ Ηλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης  Ναμπίλ Μοράντ, με την σύζυγό του, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Παλαιολόγος, Σάκης Σταυρόπουλος και Λάμπης Δημόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Οικονομοπούλου, Γιάννης Λέντζας και Νεόφυτος Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι ΤΚ Χρήστος Ρετουνιώτης, Ζωή Καραβανά και Γιώργος Γαλάτης, διοικητής του ΑΤ Βουπρασίας Παν. Γεωργούλιας κ.α.

Με την προχθεσινή εκδήλωση στη Βάρδα, ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος βράβευσης των νέων φοιτητών από τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Όλη η επικαιρότητα