Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 35.000 ευρώ στο Πελόπιο!

Μάλλον ήξεραν πού «χτύπησαν» άγνωστοι κλέφτες το Σαββατόβραδο στο Πελόπιο Ολυμπίας, καθώς άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 35.000 ευρώ από το σπίτι ενός 55χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του σπιτιού, οι δράστες «μπούκαραν» παραβιάζοντας το παράθυρο κατά το διάστημα που ο ίδιος απουσίαζε, μεταξύ 9:30μμ και δώδεκα τα μεσάνυχτα. Στη συνέχεια φαίνεται ότι κατευθύνθηκαν προς την ντουλάπα, την άνοιξαν και άρπαξαν από μέσα ένα κουτί στο οποίο ήταν φυλαγμένα χρυσαφικά και κοσμήματα σημαντικής αξίας, κοντά στις 35.000 ευρώ σύμφωνα με τον παθόντα. Οι δράστες πήρα αυτό που ήθελαν και ανενόχλητοι έφυγαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 55χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή όταν επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στις Αρχές τα ξημερώματα της Κυριακής. Από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άγνωστων δραστών για το αδίκημα της κλοπής, ενώ αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν ήδη συλλέξει στοιχεία και δεδομένα για την ταυτοποίηση των δραστών.