Ηλεία

Έκλεψαν φορτηγό από πάρκινγκ ξενοδοχείου

kloph_forthgo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δεν πίστευε στα μάτια του, χθες τα ξημερώματα, ο ιδιοκτήτης ενός φορτηγού αυτοκινήτου, που είχε αναλάβει το έργο μεταφοράς των απορριμμάτων του δήμου Πύργου και διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης, όταν ανακάλυψε να λείπει από το χώρο του πάρκινγκ, το βαρύ όχημά του, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο ξενοδοχείο που φιλοξενείτο στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, Νίκος Κιούσης, τα τελευταία βράδια, εδώ και μία περίπου εβδομάδα, διέμενε σε ξενοδοχείο του Πύργου, όπου είχε αναλάβει το έργο μεταφοράς των απορριμμάτων του δήμου. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, όπως έκανε κάθε φορά, στάθμευσε το όχημά του στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, προκειμένου να παραλάβει σκουπίδια την επόμενη το πρωί.

Ωστόσο, άγνωστο πώς, το φορτηγό εξαφανίσθηκε, πιθανόν κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Μόλις ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, ξύπνησε χθες τα ξημερώματα και βγήκε από το ξενοδοχείο για να παραλάβει το όχημά του ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία της μεταφοράς, αντιλήφθηκε πως εκείνο έλειπε.

Άμεσα κλήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, όπου αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του βαρέως οχήματος, το οποίο, παραμένει άγνωστο για το πού βρίσκεται.

Επαγγελματίες

Όπως ανέφερε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο κ. Κιούσης, το φορτηγό είναι ένα λευκό Mercedes – τύπος 3538 (καδοφόρο όχημα), το οποίο χρησιμοποιούσε ο ίδιος εδώ και μία περίπου εβδομάδα για τη μεταφορά των απορριμμάτων και το στάθμευε πάντα στο ίδιο σημείο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στην αστυνομία, δεν είχε αντιληφθεί κάποιους να παρακολουθούν το όχημα ενώ δεν κατάφερε να αντιληφθεί ούτε κατά τη διάρκεια της νύχτας την κλοπή.

Να σημειωθεί πως οι άγνωστοι δράστες, φαίνεται να ήταν επαγγελματίες και να γνώριζαν τον τρόπο για να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή του οχήματος, ενώ κατάφεραν να εισέλθουν στην καμπίνα του οδηγού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου.

Ο κ. Κιούσης, μέσω της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του οχήματός του, ενώ είναι, όπως ο ίδιος ανέφερε, διατεθειμένος να δώσει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες ή γνωρίζει πού βρίσκεται το φορτηγό, στο τηλ. 6977 985250. 


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com


Όλη η επικαιρότητα