Ηλεία Μεσσηνία

Έκλεβαν σπίτια στην Καλαμάτα και αυτοκίνητα στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Απανωτές κλοπές και διαρρήξεις σε Ηλεία και Μεσσηνία έκαναν μέσα στις γιορτές ένας 41χρονος και ένας 40χρονος, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι εξιχνίασαν συνολικά οκτώ κλοπές.

Σύμφωνα με τα ως τώρα αστυνομικά ευρήματα, οι δύο άνδρες έκλεψαν δύο αυτοκίνητα από τον Πύργο και από χωριό του δήμου Ήλιδας στο διάστημα μεταξύ της Πρωτοχρονιάς και της 3ης Ιανουαρίου, στα οποία έβαλαν κλεμμένες πινακίδες που είχαν αφαιρέσει από χωριό του δήμο Οιχαλίας, πιθανότατα στις 3 ή 4 Ιανουαρίου.

Έχοντας εξασφαλίσει ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί με τα κλεμμένα αυτοκίνητα και τις κλεμμένες πινακίδες, έκλεψαν χρήματα από διάφορα σπίτια σε χωριά του δήμου Οιχαλίας και της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι δύο άνδρες είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Τα κλεμμένα οχήματα και οι πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Ασφάλεια Καλαμάτας, για την εξακρίβωση πιθανής συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Όλη η επικαιρότητα