Αγροτικά Ηλεία

Εκλογή Διαχειριστικής Επιτροπής της Ομάδας Παραγωγών Ελαιολάδου Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Στην εκλογή εννεαμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής προχώρησε χθες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φρούτων, Λαχανικών, Σιτηρών, Ελαιολάδου Αμαλιάδας ‘Εύφορη Γη’- Ομάδα Παραγωγών ελαιολάδου.

Χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών ελαιολάδου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην διάρκεια της οποίας έγινε η τροποποίηση του ειδικού κανονισμού λειτουργίας της Οργάνωσης , σύμφωνα με το Ν. 4384/14, εξελέγη η Εφορευτική Επιτροπή και εν συνεχεία προχώρησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της Διαχειριστικής Επιτροπής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όπως επισημάνθηκε ήταν αναγκαίο να προχωρήσουν οι παραπάνω διαδικασίες γιατί στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται τα τριετή επιχειρησιακά προγράμματα των Ομάδων ελαιοπαραγωγών και από 1η Ιανουαρίου 2018 αναμένεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα νέα τριετή προγράμματα 2018-2021. Η Ομάδα Παραγωγών της Αμαλιάδας θέλει να είναι έτοιμη προκειμένου να καταθέσει το επιχειρησιακό της πρόγραμμα.

Σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία, συμμετείχαν στην ψηφοφορία που έγινε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου 42 άτομα και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα.

Για την Διαχειριστική Επιτροπή έλαβαν: Αχαμνός Γεώργιος 25 ψήφους, Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος 14, Βαλιανάτος Χρήστος 37, Ζωγράφος Ανδρέας 3, Κακαλέτρης Σωτήριος 13, Λαγκαδινός Δημήτριος 25, Νάνος Παναγιώτης 15, Ντυμένος Αθανάσιος 19 και Χριστοδουλόπουλος Διονύσιος 11. Εκλέγονται και οι εννέα.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Βλασσόπουλος Ηλίας 20 ψήφους, Γκρίλλας Απόστολος 20, Καραφλός Δημοσθένης 18. Λαγκαδινός Γεώργιος 15 και Μπερούκα Κατίνα 21.

Όλη η επικαιρότητα