Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Α. Νικολακόπουλος: «Πρέπει να στηριχθεί το άμεσο και σημαντικό έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ».

Ακούστε το άρθρο

Πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη απόφαση, που ακόμη και στο άκουσμά της δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, ενώ οι επιπτώσεις για τους Ηλείους πολίτες αναμένεται να είναι εξαιρετικώς δυσάρεστες…

Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος επισκεπτόμενος σήμερα το πρωί το Νοσοκομείο του Πύργου, πληροφορήθηκε αμέσως τα νέα δεδομένα του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα οποία χάνεται η αυτόνομη λειτουργία του και υπάγεται πλέον στην Πάτρα!

Ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος συνεχάρη το σύνολο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την αμεσότητα και την ευσυνειδησία του στα έκτακτα περιστατικά, απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με τις αλλαγές αυτές και τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην ισχύσει μια τέτοια απόφαση.

Εδώ μιλάμε για το ΕΚΑΒ και την άμεση παρέμβαση του όπου και όταν χρειάζεται, πολύ περισσότερο όταν ο χρόνος αντίδρασης είναι ο ελάχιστος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν η κλήση για ένα σοβαρό και έκτακτο περιστατικό να γίνεται στην… Πάτρα και από εκεί να περιμένουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ την εντολή για να επέμβουν. Οφείλουν λοιπόν να το ξανασκεφθούν και να αναθεωρήσουν.

Με Διοικητή Νοσοκομείου και εργαζόμενους

Συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και την υγεία και περίθαλψη των πολιτών, συζήτησε (πέρα από το πολύ σοβαρό και έκτακτο θέμα του ΕΚΑΒ) ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με το Διοικητής του Νοσοκομείου Κώστα Διαμαντόπουλο.

Προβλήματα που αφορούν στο ιατρικό προσωπικό, στον εξοπλισμό, τις εφημερίες, τη λειτουργία των κλινικών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημέρωσης του υποψήφιου βουλευτή.

Ο ίδιος μίλησε και με εργαζόμενο στο Νοσοκομείο, επισκεπτόμενος υπηρεσιακούς χώρους και δήλωσε ότι τόσο σε αυτό όσο και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές Μονάδες, το έργο τους είναι πολύτιμο και πολλές φορές υπερβαίνει πράγματι τα όρια των αντοχών τους.

Όλη η επικαιρότητα