Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«ΑΝΑΣΑ»- Αντωνακόπουλος Παναγιώτης: Ο Κολοτούρος Γεώργιος υποψήφιος με την παράταξη

Ακούστε το άρθρο

ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΧΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε

Γεννήθηκε στις: 14/05/1979.

Κατοικεί και δραστηριοποιείται μόνιμα στον Πύργο Ηλείας ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας Τεχνικό Γραφείο.

Είναι σύζυγος τραπεζικής υπαλλήλου και έχει δύο τέκνα 2 ετών.Είναι πτυχιούχος τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης.Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνος εργοταξίων σε τεχνικές εταιρίες δημοσίων και ιδιωτικών έργων με αντικείμενο τα οικοδομικά έργα, όπως για παράδειγμα :P&C Development , Sk.Architect , Istos Constructions, κ.α.

Έχει συνεργαστεί με μελετητικά γραφεία του Πύργου Ηλείας αλλά και εκτός Νομού ως εξωτερικός συνεργάτης πάνω σε πληθώρα αντικειμένων του τεχνικού κλάδου.Ως εκ τούτου διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στην οργάνωση εργοταξίων καθώς έχει διατελέσει και τεχνικός υποστηρικτής σε βιοτεχνικές μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων με την σύνταξη αναλυτικών τεχνικών εκθέσεων.

Στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, έναν άνθρωπο με αποδεδειγμένη πολιτική πείρα -ικανότητα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και διάθεση να δώσει στοχευμένες λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη του Πύργου σαν μια πόλη φωτεινή και καθαρή,μία πόλη χωρίς παραβατικότητα ,με έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπουμέσω της ανάδειξης των εγκαταλελειμμένων κτιρίων του Δήμου και την θεσμοθέτηση, στήριξη πολιτιστικών εκδηλώσεων .

Μέλημά μας είναι η ολοκλήρωση ημιτελών κτιριακών έργων.Το πάρκο Ξυστρή , η ολοκλήρωση του πλανηταρίου και η ανάδειξη του λαογραφικού μουσείου μαύρης σταφίδας είναι μόνο μερικά παραδείγματα κτιρίων από τα πολλά που έχουν μείνει χρόνια στην αφάνεια.

ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όλη η επικαιρότητα