Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Οι Περιφέρειες «σύμμαχος» στον δρόμο της ανάπτυξης!

Ακούστε το άρθρο
  • Ουσιαστικός ο ρόλος της και η συνεργασία που θα έχουν με την κυβέρνηση

Οι Ευρωεκλογές άνοιξαν έναν μεγάλο δρόμο προς την αλλαγή, δίνοντας τα πρώτα σημάδια ελπίδας και ανάκαμψης για την Ελλάδα. Οι Περιφερειακές εκλογές τον συνέχισαν επιβεβαιώνοντας την επικράτηση των ανθρώπων της φιλελεύθερης παράταξης σε όλη την χώρα, και οι βουλευτικές εκλογές θα αποτελέσουν το καθοριστικό βήμα για το μέλλον του τόπου μας…

Αυτό δήλωσε χθες, σχολιάζοντας σχετικά το πρόσφατο αποτέλεσμα του β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ήλιδας και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Πρόκειται όπως είπε ο κ. Νικολακόπουλος για ένα αποτέλεσμα που πραγματικά εντυπωσιάζει αλλά παράλληλα δείχνει και τη λαϊκή εντολή για να επέλθουν σοβαρές αλλαγές στην πολιτική μας ζωή όπως και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε πολιτική διάσταση στην αναμέτρηση των υποψ. Περιφερειαρχών και αυτό γιατί, από την πρώτη στιγμή θεώρησε κομβικό και ουσιαστικό το ρόλο των Περιφερειών στην συνεργασία τους με την κυβέρνηση και τη εφαρμογή προγραμμάτων για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Όπως προσθέτει ο κ. Νικολακόπουλος, η ΝΔ έχει θέσει ως στόχο ήδη, την μεταφορά περισσοτέρων αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες, διαβλέποντας και σε μια πραγματική αποκέντρωση ενώ παράλληλα θα επιδιώξει και την πολυπόθητη οικονομική αυτοτέλεια, γενικότερα στον τομέα της Αυτοδιοίκησης.

Κατέληξε τέλος στην δήλωση του, τονίζοντας ότι σε λίγο καιρό θα βρεθούμε στη προεκλογική διαδικασία των Εθνικών Εκλογών στο πλαίσιο της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναδείξει συγκεκριμένες δεσμεύσεις της παράταξης απέναντι στους πολίτες, όπως την αποτελεσματικότητα του κράτους, του περιορισμό της υπερφορολόγησης, την δημιουργία θέσεων εργασίας με επενδυτικές ευκαιρίες κλπ.

Εκεί θα μπουν στην κρίση του Ελληνικού λαού όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου για την λήψη αντιστοίχως και των αποφάσεων ως προς τον τρόπο της αντιμετώπισής τους.

Όλη η επικαιρότητα