Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Απόστολος Κατσιφάρας: Το ανθρώπινο δυναμικό είναι εγγύηση για ένα Δημόσιο αξιοκρατικό και φιλικό προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις

Ακούστε το άρθρο

«Έχοντας ως πυλώνα τη Δημόσια Διοίκηση είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να διαμορφώσουμε ένα Δημόσιο σύγχρονο, αξιοκρατικό και φιλικό προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις». Με αυτές τις φράσεις ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας κατέθεσε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στη δημόσια διοίκηση, κατά τις επαφές που είχε σήμερα με δημοσίους υπαλλήλους.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας Δήμου Πατρέων, τον ΟΑΕΔ, το ΠΕΔΥ στην περιοχή Αγίου Αλεξίου και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αχαΐας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλετε. Εκ των έσω γνωρίζω ότι οι λίγοι δημόσιοι λειτουργοί που έχετε απομείνει σηκώνετε το τεράστιο βάρος του δημοσίου τομέα.  Πιστέψτε με όμως, έτσι χτίζουμε  μια σχέση αξιόπιστη, που είναι απαραίτητη για ένα νέο μέλλον για την περιοχή μας και τη χώρα» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης κι έφερε ως παράδειγμα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που –όπως είπε-  το προσωπικό τους ανταποκρίνεται με συνέπεια στο απαιτητικό φυσικό και τεχνικό αντικείμενο που υλοποιεί. Επιδεικνύει ετοιμότητα ακόμη και σε περιπτώσεις με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

«Συνεχίζουμε σταθερά στο δρόμο της προόδου. Εμπιστευόμαστε τη Δημόσια Διοίκηση, προχωράμε μαζί με στόχο να διαμορφώσουμε ένα νέο αναπτυξιακό περιβάλλον στη Δυτική Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας, επισημαίνοντας ότι το Δημόσιο  μπορεί και πρέπει να ενισχυθεί με την πρόσληψη εργαζομένων μόνιμης και σταθερής απασχόλησης, με ιδιαίτερη έμφαση σε εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

Στην λαϊκή αγορά της Τρίτης

Επίσης, ο Περιφερειάρχης και τα στελέχη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο»  επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά που διεξάγεται στη Θερμοπυλών, στην Πάτρα. Συζήτησαν με παραγωγούς και εμπόρους για τον πρωτογενή τομέα και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Περιφερειακή Αρχή για τη στήριξή του.

Δείτε Φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα