Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Ας γνωρίσουμε την Ευγενία Χριστοπούλου…

Ακούστε το άρθρο

Η Ευγενία Χριστοπούλου, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Νικολούτσου…

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας. Είμαι το όγδοο παιδί της οικογένειας του εργολάβου οικοδομών Γεωργίου Χριστόπουλου και της Ελένης Χριστοπούλου. Τελειώνοντας το τρίτο Λύκειο Πύργου, σπούδασα στο ΑΤΕΙ Πειραιά στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο: στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών και κρίσεων σε Εθνικό και Διεθνές περιβάλλον. Υπηρετώ στη ΣΕΤΤΗΛ Πύργου ως Υπαξιωματικός του Νομικού Σώματος του ΓΕΕΘΑ. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Είμαι παντρεμένη με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστο Παπαζώη ο οποίος υπηρετεί σε σχολεία του νομού Ηλείας και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

Παράλληλα ασχολούμαι με ανθρωπιστικές και κοινωνικές δράσεις. Δραστηριοποιούμαι ως Σαμαρείτισσα στον Ερυθρό Σταυρό και είμαι μέλος του Δ.Σ στο περιφερειακό τμήμα του Πύργου. Υπήρξα πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε γυμνάσιο και κατέχω τη θέση της προέδρου στην Εταιρεία Ηλειακών Μελετών Δράσης και Πολιτισμού  «Τάκης Δόξας». Είμαι άμισθη σύμβουλος στο Δήμο Πύργου σε θέματα κυρίως πολιτιστικού ενδιαφέροντος και αρθρογραφώ στις εφημερίδες «Πατρίς» και «Παρατηρητής». Έχω εκδώσει την ποιητική συλλογή «Η μελωδία της καρδιάς» όπου όλα τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.”

Όλη η επικαιρότητα