Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Αστυνομία, Δικαστήρια και ΕΦΚΑ επισκέφθηκαν σήμερα ο Απόστολος Κατσιφάρας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Ακούστε το άρθρο
Με επισκέψεις στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, στα Δικαστήρια και στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης συνέχισε τις επαφές του με τους πολίτες σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενους από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε Αχαΐας.
Κατά την επίσκεψή του στις αστυνομικές υπηρεσίες ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών που δρομολογείται, αλλά και την προμήθεια νέων οχημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού που χρηματοδοτείται μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
«Θέλουμε η Περιφέρεια να είναι αρωγός σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν έργο στην καθημερινότητα του πολίτη στη Δυτική Ελλάδα» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.
Στη συνέχεια, στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας ο Περιφερειάρχης και τα στελέχη του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» είχαν συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου και δικαστικούς υπαλλήλους.
Ακολούθως επισκέφθηκαν τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, όπου είχαν επαφές με το προσωπικό και συναλλασσόμενους πολίτες.
Το απόγευμα η προεκλογική συγκέντρωση στον Πύργο
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 7.30 το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση που θα φιλοξενηθεί στο Μεγάλο Συνεδριακό στο Διοικητήριο της Π.Ε Ηλείας στον Πύργο (είσοδος από 28ης Οκτωβρίου).

Όλη η επικαιρότητα