Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Αξεπέραστη… Συγκλονιστική… Πρωτοφανής συγκέντρωση του Κώστα Αλεξανδρόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά!!… Μια μοναδική και αξεπέραστη για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση!…

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Κώστα Αλεξανδρόπουλου, λίγο μετά το Πάσχα σηματοδότησαν και την επερχόμενη «Ανάσταση για τη Ζαχάρω… τη Φιγαλεία… και τις κοινότητές τους!».

Δυνατός, άμεσος και αποφασιστικός ο λόγος του υποψήφιου Δημάρχου…

Συγκινητικό και ηχηρό το μήνυμα του κόσμου!

Μήνυμα Νίκης και Ανατροπής!!!

«Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε από την Αρχή…

Ήρθε η ώρα να βγούμε από την αφάνεια και τη μιζέρια…

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τον τόπο μας!…».

Στα λόγια αυτά οι πολίτες της Ζαχάρως ξέσπασαν με ένα αυθόρμητο και διαρκές χειροκρότημα. Έδιναν έτσι οι ίδιοι το σύνθημα για την τελική πορεία μιας μεγάλης αλλαγής.

«Μπορούμε και θα το κάνουμε», είπε με έμφαση ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος και τους προέτρεψε: «Πάμε λοιπόν ΜΑΖΙ στην ΠΡΟΟΔΟ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ»!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος άνοιξε την καρδιά του, μίλησε με ειλικρίνεια και δύναμη ψυχής απέναντι στους συμπολίτες του τονίζοντας: «Θέλουμε να φτιάξουμε τον τόπο και θα αφιερωθούμε, οι συνεργάτες μου και εγώ, σ’ αυτή την ευγενική προσπάθεια, που για μας είναι ΟΝΕΙΡΟ και ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΖΩΗΣ!  Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας βρούμε αρωγούς σε κάθε βήμα, ξεκινώντας από τη μέρα των εκλογών, που θα μας δώσετε την αυτοδυναμία για να εργαστούμε, απερίσπαστα και αποτελεσματικά γιατί:

Είμαστε Έμπειροι!

Είμαστε Προετοιμασμένοι! 

Είμαστε Αποφασισμένοι! 

Εσείς και Εμείς μαζί θα συναποφασίσουμε για τα μεγάλα και τα μικρά έργα που θα γίνουν στον τόπο μας.

Με «Δημοκρατικό Διάλογο» και «Συμμετοχικό Σχεδιασμό»,

Με «Επιστημονική Πληρότητα» και «Οργανωτική Συνέπεια»,

Για να γεφυρώσουμε το χάσμα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη Δημοτική Αρχή».

Συνεχίζοντας με έναν ιδιαίτερα ανθρώπινο τόνο, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του για την εκπληκτική βραδιά που του επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του, πρόσθεσε: «Όταν με την ψήφο σας εκλεγώ από την 1η του Σεπτέμβρη που αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή η πόρτα στο δημαρχείο θα είναι ανοιχτή για όλους και όποιος με επισκέπτεται  θα ξέρει ότι δεν του λέμε ψέματα, δεν του τάζουμε, δεν τον ξεγελάμε. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Έτσι θα σας κοιτάζω όλους τους δημότες μας μετά τις εκλογές ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις εκλογές. Θα βοηθάμε όλους σε κάθε αίτημα λογικό, εφικτό και νόμιμο. Χωρίς υστεροβουλία, χωρίς να πουλάμε εξυπηρέτηση και ρουσφέτι. Εγώ και οι συνεργάτες μου όπως είπα και στην αρχή,  αποφασίσαμε, ήλθαμε και θα αφοσιωθούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο και την κοινωνία μας. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας.

Η πρόοδος του τόπου και των κατοίκων μας από τον Καϊάφα μέχρι το Γιαννιτσοχώρι, τη Ζούρτσα, τη Φιγαλία και όλα τα ορεινά χωριά μας θα είναι η ανταμοιβή μας».

Δεν περνάνε οι απειλές τους

Συνεχίζοντας λίγο αργότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους επιχειρούν με τις γνωστές αλχημείες τους να «δηλητηριάσουν» το προεκλογικό κλίμα. Να τι είπε: «Είναι φανερή η επιθυμία της κοινωνίας για αλλαγή αλλά δεν πρέπει  να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Θα δώσουν τη μάχη μέχρι τέλος. Θα χρησιμοποιήσουν τα γνωστά τους όπλα των πιέσεων, των εκβιασμών της εξαγοράς με μικροέργα και των απειλών.

Η απάντησή μας είναι ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν περνάνε οι απειλές τους, οι δημότες δεν εξαγοράζονται, δεν θέλουμε ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής. Μετά τις εκλογές θα τα φτιάξουμε όλα. Καλλίτερα, ομορφότερα, οικονομικότερα. Αυτή είναι η δουλειά μας αυτό είναι το καθήκον μας.

  • Εμπρός όλοι μαζί για τη νίκη.
  • Εμπρός όλοι μαζί για την ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο μας.
  • Εμπρός όλοι για το μεγάλο Δήμο Ζαχάρως Φιγαλίας».

Δείτε Φωτογραφίες 

Όλη η επικαιρότητα