Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Χαράλαμπος Κατσαλάς: Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Καβάσιλα Πάνω Από Όλα»

Ακούστε το άρθρο

Αγαπητοί Συντοπίτες και Φίλοι ονομάζομαι Χαράλαμπος Κατσαλάς του Στυλιανού και αποδέχτηκα μια άκρως τιμητική πρόταση για να βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από μια φρέσκια ματιά την κοινότητά μας. Μακριά από κομματικούς συνδυασμούς, συστρατεύομαι στην υπερ- κομματική προσπάθεια του Χρήστου Μάλιαρη και συνδυασμού «Καβάσιλα Πάνω Από Όλα» Συνδυασμός Χρήστου Μάλιαρη ζητώντας τη ψήφο σας με μόνο στόχο μια καλύ- τερη κοινότητα, προωθώντας την αγροτουριστική ανάπτυξη μέσα από τον πολιτισμό και την τοπική οικονομία λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες αλλά και τα εμπόδια στην υγιεινή διαβίωση των κατοί- κων των Καβασίλων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 25/02/1981 με κα- ταγωγή από τα Καβάσιλα του Νομού Ηλείας. Είμαι πτυχι0ούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Τεχνολογικού Ιδρύματος Χαλκίδας και κάτοχος Μάστερ από το πανεπιστήμιο του Loughborough στο Ηνωμένο Βασίλειο με εξειδίκευση στον τομέα ενέρ- γειας και παράλληλα πιστοποιημένος σύμβουλος στη μείωση επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα.

Τα τελευταία 11 χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη ως σύμβουλος μηχανικός στη διαχείριση έργων ενέρ- γειας (όπως ηλιακή, αιολική, waste energy κ.α.) καθώς παράλληλα συνεχίζω την εκπαιδευτική μου κατάρτιση.

Όλη η επικαιρότητα