Εκλογές Εκλογικά Νέα

Χρήστος Γαβράς: Δεν υπάρχουν άλλα Περιθώρια για Χαμένες Ευκαιρίες

Ακούστε το άρθρο

Οι συνέπειες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και προθύμων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, είναι μεγάλες. Φόροι και εισφορές έχουν κατακλύσει την καθημερινότητα επαγγελματιών και μισθωτών. Οι συνταξιούχοι ζουν μέσα στην αβεβαιότητα. Η Παιδεία βιώνει μια πρωτοφανή οπισθοδρόμηση. Η υγεία ασθενεί. Το Κράτος ασθμαίνει. Στα εθνικά θέματα η χώρα δείχνει αδύναμη να υπερασπιστεί τα δίκαιά της. Και ο κατάλογος συνέχεια μεγαλώνει. Ένα κράτος Πολάκηδων δεν μπορεί να επιτύχει. Ένα κράτος από θιασώτες του Μαδούρο, από αμετανόητους κρατιστές, από ανθρώπους που το μόνο μέλημά τους είναι η νομή της εξουσίας δεν μπορεί να πετύχει.

Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους «ως εδώ» στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση. Και θα απαιτήσουν από εμάς με οδηγό τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάμε τη χώρα επιτέλους, μπροστά. Ο δρόμος, λοιπόν, για την πολιτική αλλαγή ανοίγει σε λίγες μέρες από σήμερα. Η ώρα για την πολιτική αλλαγή είναι τώρα. Να λοιπόν γιατί οι κάλπες που έρχονται αποτελούν μία ξεχωριστή εκλογική  αναμέτρηση. Με περιεχόμενο όχι μόνο ευρωπαϊκό, αλλά και καθαρά πολιτικό και με εθνική διάσταση.  Γι’ αυτό και δεν υπάρχει χώρος για επιπόλαιες επιλογές. Η ψήφος την 26η Μαΐου δεν θα είναι απλά ένα «μήνυμα διαμαρτυρίας» προς κάποιον.  Ούτε θα είναι βέβαια ένα ανέξοδο «σήμα συμπάθειας» προς κάποιον άλλον. Είναι, απόφαση ευθύνης για το σήμερα και το αύριο. Είναι, άλλωστε η πρώτη ευκαιρία, μετά από 4 χρόνια, να μιλήσει ο ίδιος ο λαός. Και το μήνυμα πρέπει να ακουστεί ξεκάθαρα και βροντερά. Σε όλες τις κάλπες. Και να είστε σίγουροι πως όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, θα συμπορευθούμε μαζί με την κοινωνία για να δώσουμε αυτό το μήνυμα και να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας.

Στις εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις 26 Μαΐου, η ομάδα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που θα δώσει την μάχη στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη μας Νεκτάριου Φαρμάκη, θα αναμετρηθεί με ένα καθεστώς. Το καθεστώς του Απόστολου Κατσιφάρα, που έφερε την Ηλεία σε δεινή θέση σε επίπεδο ανάπτυξης και υποδομών. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θα δώσουμε αυτήν την μάχη για να αλλάξει επιτέλους η Περιφέρεια σελίδα. Η Ηλεία χρειάζεται έναν Περιφερειάρχη που θα κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα. Η Ηλεία χρειάζεται Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη ένα νέο άνθρωπο, με ήθος, με γνώσεις, με όρεξη για δουλειά.

Στις επικείμενες εκλογές, δεν υπάρχουν περιθώρια για αποχή ή χαλαρή ψήφο. Και αυτό διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες. Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα των αποφάσεων. Γι αυτό πάμε δυνατά. Πάμε μπροστά. Πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη. Όλων των πολιτών. Της φωτεινής Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα