Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήλωση Γιάννη Λυμπέρη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ακούστε το άρθρο

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου, όλους τους δημότες του δήμου Ήλιδας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας χάρισαν αυτή τη ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψήφιους της παράταξης, που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη. Σ’ αυτούς οφείλεται και σ’ αυτούς την αφιερώνω.

Δυο-τρεις δεκάδες ψηφοδέλτια μας στέρησαν τη χαρά αυτής της νίκης από την πρώτη Κυριακή, όπως εξάλλου είχαμε εξαγγείλει.

Το ποσοστό, σύμφωνα με τον κόσμο που μας ψήφισε, ξεπερνά το 52%, παρ’ όλα αυτά, το νέο εκλογικό σύστημα με τις ξεχωριστές κάλπες για τοπική κοινότητα και δημοτικό συμβούλιο, δημιούργησε εκατοντάδες άκυρα ψηφοδέλτια. Γι’ αυτό το λόγο, για την καταμέτρηση και για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και για την επανεξέταση των εκατοντάδων άκυρων ψηφοδελτίων μας θα καταθέσουμε ένσταση, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε την επικοινωνία με τον κόσμο της Ήλιδας, με διάθεση για δουλειά, με όλη την ομάδα των ικανών και νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν την παράταξή μας.

Επαναλαμβάνουμε τις δεσμεύσεις, που για εμάς είναι «ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ» και με τη μεγάλη νίκη της ερχόμενης Κυριακής, θα εργαστούμε καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να τηρήσουμε στο ακέραιο το χρονοδιάγραμμα των 100 ημερών:

-Νερό από το διυλιστήριο σε κάθε νοικοκυριό.

-Αναβαθμισμένη λειτουργία με αυτονομία διοίκησης του Νοσοκομείου, με νέα πολιτική δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο Δήμο μας και στη βόρεια Ηλεία.

Με ανοιχτή τη νέα πτέρυγα με σύγχρονο εξοπλισμό, αρχίζοντας από τον αξονικό τομογράφο της δωρεάς Παπαδάκου.

-Τηρώντας την ανένδοτη στάση μας για τη λειτουργία των τμημάτων Φυτικής Παραγωγής, Ζωϊκής Παραγωγής και Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας στην Αμαλιάδα και μόνο, για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

-Για έργα υποδομής και ποιότητα ζωής σε κάθε χωριό και κάθε γειτονιά.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αγώνα για να επισφραγίσουμε την τελική νίκη στις 2 Ιουνίου.

Για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το μεγάλο αγώνα
για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Για να κερδίσουμε το στοίχημα της ΉΛΙΔΑΣ της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Για #ανάπτυξη_ξανά».

Όλη η επικαιρότητα