Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήλωση υποψηφιότητας Δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Σάκη Μπαλιούκου

Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν εύκολη η απόφαση…

Η μακρόχρονη πορεία μου στον Α΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης μού έχει προσφέρει έντονα συναισθήματα και αλησμόνητες στιγμές, ταυτόχρονα όμως και γαλήνια σκέψη και ήρεμη συνείδηση ότι, όσο μού επέτρεπαν οι δυνάμεις μου αλλά και οι συνθήκες, υπηρέτησα το Δήμο μας με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Η αποχώρησή μου αυτή τη στιγμή δε θα μού δημιουργούσε κανένα αρνητικό συναίσθημα, αντίθετα θα είχα την αίσθηση της πληρότητας και ολοκλήρωσης.

Όμως η οικονομική πίεση και η προχειρότητα των αλλαγών που η Αυτοδιοίκηση – και συνεπώς και ο Δήμος μας – δέχεται τα τελευταία χρόνια απαιτούν την παρουσία, την εμπειρία και το συντονισμένο βηματισμό όλων και όχι την εύκολη αποχώρηση, που θα φάνταζε λιποταξία την ώρα του αγώνα, για να διατηρήσουμε ό,τι με κόπο, μέχρι σήμερα, έχουμε κατακτήσει.

Από την άλλη πλευρά η επίμονη απαίτηση των Δημοτικών μας Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων μας, των Τοπικών μας Συμβούλων και η συγκινητική πίεση των δημοτών μας μετά από μια εικοσάχρονη θητεία να είμαι επικεφαλής και πάλι της προσπάθειας, αποτέλεσε μονόδρομο για εμένα να ηγηθώ και πάλι της μεγάλης μας παράταξης, της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», στις επερχόμενες εκλογές.

Για αυτό είμαστε και πάλι παρόντες.

Καλούμε τα στελέχη, τους φορείς του Δήμους μας και τους δημότες μας να συμπορευτούμε σε μια νέα θητεία με προσήλωση σε αρχές και αξίες που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετήσαμε.

Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου 2019!

Όλη η επικαιρότητα