Δημήτρης Νικολακόπουλος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος γεννήθηκε το 1981 στον Πύργο Ηλείας όπου και ολοκλήρωσε την σχολική του εκπαίδευση.

Είναι πτυχιούχος της πανεπιστημιακής σχολής φυσικοθεραπείας του Βουκουρεστίου από την όποια αποφοίτησε το 2003. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του έκανε την πρακτική του άσκηση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου Πατρών για ένα χρόνο.

Στη συνέχεια εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πύργου.

Από το 2010 και μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στο ιδιωτικό του εργαστήριο στον Πύργο.

Δίδαξε ως καθηγητής στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου στο διετή κύκλο σπουδών μαθήματα της ειδικότητάς του.

Παρακολούθησε για πολλά χρόνια επιστημονικά συνέδρια και συμμετείχε σε αρκετές διημερίδες και σεμινάρια γύρω από τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της φυσικοθεραπείας.

Μιλάει την αγγλική και ρουμάνικη γλώσσα.

Παρέχει επί χρόνια τις υπηρεσίες του ως φυσικοθεραπευτής στις ομάδες της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματίων (Ε.Π.Σ.) Ηλείας. Ήταν επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής στην ιστορική ομάδα ποδόσφαιρου του νομού , τον Πανηλειακό και στην ομάδα μπάσκετ της Αμαλιάδας, τον Κόροιβο. Είναι ακόμα, φυσικοθεραπευτής σε πολλά σωματεία του νομού.

Έπαιξε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά σε αρκετά σωματεία της Ηλείας όπως ο Ξενοφώντας Κρεστένων, ο Α.Ο. Μακρισίων , ο Πέλοπας Πύργου, η Αλφειονίδα Αλφειούσας και η Ολυμπιάδα Γουμέρου συμβάλλοντας με την συμμετοχή του στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον τόπο μας.

Είναι γιος του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, πολιτικού και αυτοδιοικητικού παράγοντα Γεώργιου Νικολακόπουλου και της συνταξιούχου δημοσίου υπαλλήλου Μαρίνας Νικολακοπούλου.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ρέβελου, επίσης φυσικοθεραπεύτρια και έχουν μια κόρη δυο ετών, την Μαρίνα.