Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δήμος Ήλιδας: Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τον Γιάννη Λυμπέρη

Ακούστε το άρθρο

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι κοινωνικά  κι επαγγελματικά στην περιοχή της Πηνείας, αλλά και ευρύτερα στον Δήμο Ήλιδας.

Χάρη στην πολυετή ενασχόληση του πατέρα μου Νικολάου Νικολόπουλου (“Ψαράς”) και τον ενεργό του ρόλο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έμαθα από μικρό παιδί να αγαπώ τον τόπο μου, να τον νοιάζομαι και να τον προάγω με κάθε δυνατό τρόπο. Έτσι, η επιθυμία μου για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μου με όραμα την πρόοδο και την ευημερία του, με έκαναν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Γιάννη Λυμπέρη, του Δημάρχου των έργων, θεωρώντας τον ως τον πλέον κατάλληλο για να θέσει τις βάσεις για

#ανάπτυξη_ ξανά!

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Χρειάζεται δυναμικότητα, θέληση και μεράκι!

Ήρθε η ώρα για έργα!

Έργα που θα κάνουν τον τόπο μας αντάξιο των προσδοκιών του κάθε δημότη!

Ο Χρήστος Νικολόπουλος γεννήθηκε το 1984. Μεγάλωσε και ζει στην Βουλιαγμένη Ηλείας. Αποφοίτησε το  2002 από το Λύκειο Σιμοπούλου και  είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Διατηρεί ως πολιτικός μηχανικός Τεχνικό Γραφείο στο Πανόπουλο Ηλείας. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στον τομέα της “Διαχείρισης Αποβλήτων”.

Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του  ΚΙΝ.ΑΛ.  Ν. Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα