Δήμος Ήλιδας: Ο Παναγιώτης Ρούνης στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη

Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη τάσσεται ο αστυνομικός κ. Παναγιώτης Ρούνης, εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ήλιδας.

Ο Παναγιώτης Ρούνης είναι 32 ετών, γεννήθηκε και κατοικεί στην Τ.Κ. Χαβαρίου Δήμου Ήλιδας.

-Υπηρετεί τα τελευταία εννέα χρόνια στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αμαλιάδας, ενώ κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία το 2005.

-Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Χαβαρίου από το 2014, με τη δημοτική παράταξη «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ» του Νίκου Διαμαντοπουλου.

-Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Αμαλιάδας.

-Είναι κάτοχος πτυχίου Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας φοιτήσει από το 2005 έως το 2007 στη Σχολή της Καρδίτσας. Εν συνεχεία υπηρέτησε στο Α. Τ. Κρεστένων και στο Α. Τ. Ανδραβίδας, πριν μετατεθεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αμαλιάδας.

– Είναι κάτοχος πτυχίου Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ).

Άτομο ιδιαίτερα δραστήριο στον χώρο του Αθλητισμού.

– Με δεκατρία χρόνια παρουσίας ως τερματοφύλακας στην Α1 τοπική κατηγορία Ηλείας με τον Α. Ο. Χαβαρίου, τη Νϊκη Τραγανού (άνοδος Γ΄εθνική κατηγορία) και την Α.Ε. Πηνείας.

– Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της πρώτης ομάδας υδατοσφαίρισης στην Ηλεία, του ΕΠΕΙΟΥ, όπου αγωνίζεται πάλι στη θέση του τερματοφύλακα συμμετέχοντας στη Β΄Εθνική κατηγορία Ελλάδος.

-Ασχολείται ενεργά με το συνδικαλισμό στην Τοπική Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

-Την περίοδο 2005-2006 διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του τότε Δήμου Αμαλιάδας.

-Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Αγγελοπούλου και έχουν ένα γιο.