Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Δύο νέες δυναμικές υποψήφιες με τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας»

Ακούστε το άρθρο

Οι γυναίκες το «βαρύ όπλο» του Γ. Αργυρόπουλου

Οι γυναίκες αναδεικνύονται στο ισχυρό όπλο του Γιάννη Αργυρόπουλου στο δρόμο προς τις προσεχείς εκλογές. Πιο συγκεκριμένα δύο νέες αξιόλογες υποψήφιες εντάχθηκαν στο συνδυασμό «¨Οραμα Δημιουργίας». Πρόκειται για την Γεωργία Κομπορόζου από το Γούμερο και την Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου από το Ανεμοχώρι που θα είναι υποαψήφιες στη Δημοτική Ενότητα Ωλένης και Δημοτική Ενότητα Βώλακος, αντίστοιχα.

Γεωργία Κομπορόζου (Λογίστρια – Ιδιωτική Υπάλληλος)

Η Γεωργία Κομπορόζου γεννήθηκε στο Γούμερο, όπου ζουν οι γονείς της Βασίλης και Ιωάννα, και κατοικεί στον Πύργο. Είναι παντρεμένη Χρήστο Χρυσικόπουλο με τον με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί. Εχει σπουδάσει λογιστικά σε ιδιωτική σχολή και εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση στον Πύργο ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι ταμίας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» γιατί πιστεύει ότι θα πρέπει να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό της το Γούμερο, αλλά και γιατι ως νέος άνθρωπος θέλει να δώσει το μήνυμα της συμμετοχής σε ολόκληρη τη νέα γενιά.

Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου (Ιδιωτική Υπάλληλος)

Η Κωνσταντίνα Ζαφειροπούλου γεννήθηκε στο Ανεμοχώρι και είναι κόρη του Γιάννη (Γιαννάρα) Ζαφειρόπουλου και της Ζαχαρούλας Μπουλαλά. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό υπάλληλο της Πολεμικής Αεροπορίας Βασίλη Δουβαρά με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Τμήμα Επιχειρήσεων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΤΕΙ Καλαμάτας, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα με είδη δώρων στον Πύργο. Η αγάπη της για τον τόπο της και η θέληση να συμβάλλει στην αναγέννηση του δήμου μας την ώθησε να είναι υποψήφια στο πλευρό του Γιάννη Αργυρόπουλου

Όλη η επικαιρότητα