Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε αρχικά το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, και εκεί τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ.

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα, την παραμονή των εκλογών, με υποψήφιους βουλευτές, στελέχη, φίλους του ΚΚΕ, καθώς και με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Μεταξύ αυτών μπορούσε κανείς να διακρίνει τους Θ. Μικρούτσικο, Α. Παπαρήγα, Θ. Παφίλη, Γ. Ροΐδη, Κ. Καζάκο, Ε. Γερασιμίδου, Λ. Καφαντάρη, Ν. Σοφιανό, Λ. Ράζου, Μ. Παπαδόπουλο, Θ. Χιώνη, Ε. Μπέλλου, Ε. Ράντου, Π. Ορκόπουλο, Σ. Δρογώση, Γ. Καραλή, Δ. Τσακνή, Γ. Μηλιό, Λ. Κανέλλη, Σ. Τάσσο, Σ. Διγενή, Ε. Παντελάκη, Δ. Μανωλάκου, Χ. Κατσώτη, Ν. Μαυροκέφαλο, Μ. Ανδρουλιδάκη, Γ. Μανουσογιαννάκη, Α. Κυρίτση.

Η Φώφη Γεννηματά, επέλεξε ένα μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη. Εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός της. Αυτό διαπιστώθηκε κατά την καθιερωμένη, την προηγούμενη της ημέρας των εκλογών, συνάντηση με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής, σε μεζεδοπωλείο -ουζερί, στην Ηλιούπολη. Η συγκεκριμένη τοποθεσία προτιμήθηκε επειδή η κ. Γεννηματά είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με υποψηφίους βουλευτές από τη Αττική και στελέχη του κόμματος, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, γεύτηκαν θαλασσινούς μεζέδες χαλαρώντας μετά από την κουραστική προεκλογική εκστρατεία. Η Φώφη Γεννηματά στις συζητήσεις της ήταν ικανοποιημένη με την προεκλογική εκστρατεία που έκανε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τη κινητοποίηση των στελεχών. Στις συζητήσεις με τους δημοσιογράφους και όσα αυτοί συζήτησαν με τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα είναι θετικό και θα αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.

Που «το ‘βρεξαν» Τσίπρας και Μητσοτάκης

Νωρίτερα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης… «τό ‘βρεξαν» με ουζάκι και μπυρίτσα, ο μεν πρωθυπουργός στο Λαύριο και ο δε πρόεδρος της ΝΔ στο Παγκράτι.

Πηγή: newsit.gr