Εκλογές Εκλογικά Νέα Ελλάδα Πολιτική

Εκλογές 2019: «Όλα έτοιμα για την αυριανή εκλογική διαδικασία» διαβεβαιώνει ο Κρέτσος

Ακούστε το άρθρο

Την βεβαιότητά του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά την αυριανή εκλογική διαδικασία και την κάλυψή της από το Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος.

Ο κ. Κρέτσος, ο οποίος επιθεώρησε το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο διαπίστωσε την ετοιμότητά του και δήλωσε ότι η για μια ακόμη φορά η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου με όλα τα μέσα ώστε για να μπορέσουν να καλύψουν το σημαντικό γεγονός των αυριανών εθνικών εκλογών.

Όπως ενημέρωσε, μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 320 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών συνεργείων εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι από 15 χώρες του εξωτερικού.

«Όλα είναι έτοιμα. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η αίθουσα για τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών είναι επίσης διαθέσιμη. Επομένως και οι δημοσιογράφοι από την δική τους πλευρά θα συμβάλλουν κι εκείνοι στην κάλυψη των αυριανών εκλογών» τόνισε ο κ. Κρέτσος.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο θα είναι ανοιχτό από νωρίς αύριο το πρωί για όλους τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Είναι εξοπλισμένο με ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, με μηχανογραφικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Εξάλλου, έχει υπάρξει μέριμνα και για διερμηνεία προς διευκόλυνση των ξένων ανταποκριτών.

via

Όλη η επικαιρότητα