Έλσα Τσαγκανού – Κωστοπούλου: Με ψηφοδέλτιο «αιχμής» για μια καλύτερη Ηλεία!

Τι επισημαίνει η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ μέσα στην «καρδιά» της προεκλογικής περιόδου

Η Νέα Δημοκρατία δίνει έναν μεγάλο και έντονο αγώνα για την Ελλάδα και την Ηλεία μας που βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον κυρίαρχο και αταλάντευτο στόχο της Πολιτικής Αλλαγής!

Οι Ευρωεκλογές έδωσαν αναμφιβόλως το εντυπωσιακό πρόκριμα για να ανοίξει με την λαϊκή εντολή ο κύκλος της ανατροπής που θα βγάλει τη χώρα, από τα σημερινά της αδιέξοδα. Οι Εθνικές Εκλογές αναμένεται να «σφραγίσουν» τη Νέα Αρχή στο δρόμο για το αύριο αυτού του τόπου. Και θα το κάνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα ισχυρής και αυτοδύναμης κυβερνητικής διαχείρισης από τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της νέας εποχής Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την παραπάνω δήλωση έκανε η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κα Έλσα Τσαγκανού – Κωστοπούλου με την ευκαιρία και της πρόσφατης σύσκεψης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή και την παρουσίαση των προσώπων τα οποία στελεχώνουν τον Συνδυασμό της ΝΔ στην Ηλεία.

Ο κομματικός μηχανισμός όπως τόνισε η κα Κωστοπούλου βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς περιθώρια επανάπαυσης δεν υπάρχουν. Είμαστε σε μια διαρκή κινητικότητα αφού έτσι επέβαλλαν οι συνθήκες μετά τις προηγούμενες εκλογές. Μην ξεχνάμε – πρόσθεσε –  ότι τώρα καλούμαστε να δώσουμε όλοι μια μεγαλύτερη και σαφώς πιο κρίσιμη  «μάχη» στο πλευρό του αρχηγού μας.

Το ψηφοδέλτιο ωστόσο, αποτελεί την αιχμή της προσπάθειάς μας, και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι για όσες και όσους συμμετέχουν σε αυτό, πρόσωπα ικανά να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες αλλά και τις ευθύνες που τους αναλογούν για να πάνε ένα  βήμα μπροστά τον πολύπαθο Νομό μας.

Ένας Συνδυασμός που διαθέτει την εμπειρία των παλαιοτέρων και την «ορμή» μιας ανανεωτικής προσπάθειας με την προσθήκη των νέων. Όλοι τους πανέτοιμοι στην «πρώτη γραμμή» της προεκλογικής περιόδου, μεταφέρουν το μήνυμα μιας… άλλης Ελλάδας σε κάθε γωνιά του Νομού.

Μήνυμα αλλαγής, αισιοδοξίας και ανάτασης σε μια Ηλεία με εξέλιξη και ανάπτυξη!