Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Εντυπωσιακή η εκκίνηση Πλακεντά στην Εορδαία-Παρουσίασε 43 επώνυμα στελέχη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαίδα ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς παρουσιάσε  τις αρχές και τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης  «Ενωμένη Εορδαία» καθώς και τον κορμό του ψηφοδελτίου του με δυνατά ονόματα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη ,αλλά και νέα άτομα με σημαντική παρουσία και δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία. Το κλίμα από τις πρώτες εικόνες που παίρνουμε είναι κλίμα νίκης…

Δείτε εδώ

Δείτε εδώ 

Δείτε εδώ

Μεγαλειώδης η παρουσία του κόσμου στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της παράταξης «Ενωμένη Εορδαία». Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Πλακεντάς ανέφερε :  

Κυρίες και Κύριοι, συνδημότισσες – συνδημότες,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αθρόα, μαζική κι ιδιαίτερα τιμητική συμμετοχή σας στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνδυασμού μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ».

Είμαστε σήμερα εδώ μπροστά σας, εγώ κι οι συνεργάτες μου, μετά από μια έντονη περίοδο προβληματισμού και διαβούλευσης.

Αποφασίσαμε, όμως, ότι η Ιστορία γράφεται από τους παρόντες.

Κι είμαστε εδώ μπροστά σας, παρούσες και παρόντες, στην κρίσιμη στιγμή, τη σωστή ώρα, άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό προορισμό την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ.

Βρίσκομαι στην Αυτοδιοίκηση 17 ολόκληρα χρόνια και δεν είναι αυτοσκοπός μου άλλη μια θέση ευθύνης. Με τίμησαν με αυτές κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, τόσο στο Δήμο Πτολεμαΐδας, ο Γρηγόρης Τσιούμαρης, όσο και στη Νομαρχία Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Δακής αλλά κι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ωστόσο έρχεται μια στιγμή που στο κρίσιμο σταυροδρόμι χρειάζεται να πάρεις μια σημαντική απόφαση.

Η προτροπή πολλών συμπολιτών κι η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα με οδήγησαν να καταθέσω την υποψηφιότητά μου.

Όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος, κατά την ταπεινή, προσωπική μου κρίση: Ο αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ενάντια στην άκυρη Συμφωνία των Πρεσπών, που θέτει σε αμφισβήτηση την ιστορικότητα της Μακεδονίας, τους αγώνες όλων των Μακεδόνων – όλων των Ελλήνων.

Υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους τον αγώνα της λευτεριάς είναι να πολεμούμε για την ανατροπή και την κατάργησή της.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια δηλώνουμε «παρών» απ’ όποια θέση αποφασίσει ο λαός να μας κατατάξει.

Αυτός, άλλωστε, ήταν κι ο λόγος που αποχώρησα από το Κίνημα των ΑΝΕΛ, όταν το Μάιο του 2018 πήραν τη λάθος απόφαση να αφήσουν να υπογραφεί η συμφωνία στις Πρέσπες.

Στις προηγούμενες εκλογές είχα υποσχεθεί ότι θα ασκήσω τα καθήκοντά μου χωρίς συμβιβασμούς στα πιστεύω μου κι αυτό το έκανα πράξη.

Ήδη, εγώ κι οι συνεργάτες μου, καταρτίζουμε μέσα από διαβουλεύσεις και συναντήσεις με Φορείς και Θεσμούς της περιοχής, ένα ρεαλιστικό, σύγχρονο πρόγραμμα, που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα σας παρουσιάσουμε. Δεν είναι ένα πρόγραμμα αντιγραφή ή προϊόν κάποιου διαφημιστικού οργανισμού. Είναι το καρδιοχτύπι και η αγωνία των πολιτών που οφείλουμε να αφουγκραστούμε και να προτείνουμε,

ΞΕΡΟΥΜΕ – ΤΟΛΜΑΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Να φέρουμε τον τόπο στην Επόμενη Μέρα

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω τους άξονες που θα στοχεύσουμε.

Καθημερινότητα – Ποιότητα Ζωής

Αρχικά για μας προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και το Δήμο Εορδαίας.

Κι αυτό θα γίνει με την αλλαγή νοοτροπίας στις Υπηρεσίες μας.

Οι πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν με τους υπαλλήλους και τους είπαμε ότι οι σχέσεις μας θα διέπονται από το τρίπτυχο: Εμπιστοσύνη – Δικαιοσύνη – Σωστή Οργάνωση.

Α)Στους τομείς της Καθαριότητας – Φωτισμού: μέσω των ανταποδοτικών τελών θα γίνει ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων, νέα σταδιακή προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής, άμεση παροχή ειδών ατομικής προστασίας. Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται με σωστό ωράριο που δεν θα επηρεάζει τη λειτουργία της πόλης.

Β) Προσβασιμότητα: Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες μας θα προστατεύσουμε την πρόσβαση πεζών και ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια αλλά και την απρόσκοπτη χρήση των επαγγελματιών στις θέσεις φορτοεκφόρτωσης, με διάλογο αλλά κι επιπτώσεις όπου δεν εφαρμόζεται το μνημόνιο συνεργασίας που θα συνάψουμε.

Γ) Υπερπληθυσμός Αδέσποτων Ζώων: Δεν αρκούν οι διαπιστώσεις γιατί σήμερα παρουσιάζουμε την πρότασή μας:

  • Αδειοδότηση του Κυνοκομείου

  • Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών του (μέσω εξασφάλισης απαραίτητης χρηματοδότησης)

  • Δημιουργία – μέσα στο Κυνοκομείο – Ιατρείου κατάλληλα εξοπλισμένου για στειρώσεις, τοποθετήσεις ειδικών CHIP.

  • Πρόσληψη Κτηνιάτρου

  • Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας

  • Έλεγχος στις κτηνοτροφικές μονάδες για να εφαρμοστεί η τοποθέτηση microchip στα σκυλιά των κοπαδιών.

Δ) Εφαρμογή της Νομοθεσίας για τις παιδικές χαρές στην πόλη αλλά και στις τοπικές Κοινότητες

Θεσπίζουμε: ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Χωρίζουμε την πόλη σε Οικοδομικά Τετράγωνα, στα οποία για μια εβδομάδα, όλος ο στόλος του Δήμου, Υπάλληλοι κι Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑΕ, ΔΕΤΗΠ) θα βρίσκονται εκεί και σε συνεργασία με τους πολίτες θα παρεμβαίνουν, θα διορθώνουν, θα προλαμβάνουν. Έτσι, δεν θα παρατηρούνται τα φαινόμενα η μια υπηρεσία να έπεται της άλλης καταστρέφοντας ό,τι έγινε.

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο θα προμηθευτούμε και θα διανείμουμε εργαλεία αποχιονισμού (φτυάρια), έτσι ώστε ο καθένας να αποχιονίζει το πεζοδρόμιο μπροστά από την επιχείρηση του. Ο Δήμος θα αναλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.

Κυρίες και κύριοι,

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία», δεσμευόμαστε σήμερα μπροστά σας ότι όλοι όσοι διαθέτουν θέση ευθύνης με αντιμισθία θα βάζουν κάθε μήνα στην άκρη ένα ποσό που θα ανακοινωθεί και θα συμφωνηθεί και όταν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό θα το δαπανήσουμε για να τοποθετήσουμε μια παιδική χαρά και μια παιδική χαρά ΑμΕΑ, επιστρέφοντας μέρος της αντιμισθίας αυτής στους πολίτες.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης Δήμου – πολιτών, χωρίς να μηδενίζουμε το έργο που προσέφεραν όλες οι απελθούσες δημοτικές αρχές υπό τους Φραγκουλίδη, Τσιούμαρη, Βρυζίδου και Ζαμανίδη, καθώς όλες έβαλαν το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη του τόπου.

Εμείς φιλοδοξούμε να προσθέσουμε μια πέτρα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, το Κράτος παλεύει να ορθοποδήσει μέσα στην κρίση και η Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού είναι το πρώτο καταφύγιο του πολίτη.

Παρεμβάσεις για την Καθημερινότητα και τη στήριξη του πολίτη:

  • Δημοτικό Ιατρείο

  • Συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για κίνητρα που θα τονώσουν την αγορά, στήριξη της έκθεσης EGNATIA EXPO

  • Επαφή και συμφωνίες με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που θα προωθήσουν το μαθητικό τουρισμό στις καταπληκτικές μας ξενοδοχειακές μονάδες σε συνάρτηση με το Βιομηχανικό Τουρισμό στα Ορυχεία. Ταυτόχρονα, θα αναδείξουμε την ιστορικότητα της περιοχής μας, σ’ αυτή τη γωνιά της Μακεδονίας μας, του τόπου μας και των μαρτυρικών μας σημείων (Πύργοι, Μεσόβουνο, Ερμακιά, Περδίκκας).

  • Επαναφορά δρομολογίων στο κέντρο της πόλης και σύνδεση με ΤΕΙ, Σχολή Πυροσβεστών και συγκρότημα Τεχνικών Σχολών.

  • Ενίσχυση Ανακύκλωσης και τοποθέτηση κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης (και όχι μόνο στο κέντρο), Βιοαπόβλητα.

Στήριξη των ευπαθών ομάδων και των αδύναμων συμπολιτών μας:

  • Πιο στενή συνεργασία και στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου του Καλού Σαμαρείτη.

  • Απαλλαγή των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τα τέκνα πολυτεκνικών οικογενειών κι αύξηση της έκπτωσης των δημοτικών τελών από 30% σε 50%.

  • Καθιέρωση απασχόλησης ΑμΕΑ σε κατάλληλες θέσεις στις Υπηρεσίες και Νομικά πρόσωπα του Δήμου, με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα του κάθε πολίτη. (ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ)

  • Καθιέρωση του εθελοντισμού με τη λειτουργία αναβαθμισμένου Γραφείου Εθελοντισμού, που θα αναλαμβάνει δράσεις σε διάφορους τομείς.

Πολιτισμός:

  • Στήριξη του πολιτισμού με διπλάσιο κονδύλιο από το σημερινό σε Ωδείο, Μουσείο, Βιβλιοθήκη, Φιλαρμονική και Θεατρικές ομάδες. Όραμά μας η δημιουργία νέας Δημοτικής Σκηνής με εξαγορά ιδιωτικού χώρου, που υπάρχει στο κέντρο της πόλης (πρώην κινηματογράφος) ώστε όλα τα παραπάνω να ερθουν πιο κοντά στον πολίτη και να δείξουν το έργο και τη δημιουργικότητά τους.

Αθλητισμός:

  • Οριστική λύση με το δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» και διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

  • Νέα χωροθέτηση για το σπίτι του Στίβου, καθώς στο υπάρχον υφίστανται αρκετά προβλήματα που είναι δυσεπίλυτα και δεν επιδέχονται επιδιόρθωση λόγω νομοθεσίας.

  • Συντήρηση και προγραμματισμός για τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Ενίσχυση αθλητικών δομών και υποδομών (Κολυμβητήριο, Τέννις, Πάλη, Κλειστό Γυμναστήριο).

Πρωτογενής Τομέας:

  • Καταγραφές χρήσεων γης (μορφές καλλιέργειας, γη υψηλής και χαμηλής παραγωγικότητας κλπ)

  • Προώθηση εναλλακτικών καλλιεργειών με καθιέρωση Θερμοκηπιακής Ζώνης με χρήση Τηλεθέρμανσης. Αξιοποίηση Αρδευτικών έργων (Φράγμα Μεσόβουνου, Αρδευτικό Πύργων, Αρδευτικό Εμπορίου.)

  • Ενίσχυση κτηνοτροφικών και τυροκομικών επενδύσεων μέσω της καταγραφής της χλωρίδας των περιοχών της Εορδαίας.

  • Πρόγραμμα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας.

Επόμενη Μέρα

  • Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού (Θρησκευτικός, Βιομηχανικός, Συνεδριακός, Ερασιτεχνική Αλιεία) με τη θεμελίωση Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δράσεων.

  • Ανάδειξη περιαστικών χώρων πρασίνου και αναψυχής ( Κουρί, Πάρκο Εκτάκτων αναγκών, Φράγμα Περδίκκα, Δάσος Προαστείου, Καστανόδασος, Αγίας Παρασκευής Αγίου Χριστοφόρου).

Όραμά μας

  • Προετοιμασία ομαλής μετάβασης στη Μεταλιγνιτική Εποχή

  • Επέκταση έργων ΔΕΤΗΠ και σύνδεση με εργατικές κατοικίες. Εύρεση εναλλακτικών πηγών παροχής θερμικής ενέργειας.

  • Προτεραιότητα η εύρεση λύσης για επέκταση διάρκειας ζωής του ΑΗΣ Καρδιάς, τουλάχιστον μέχρι την ένταξη σε εμπορική λειτουργία της νέας μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5.

  • ΔΕΤΗΠ επενδυτικό πλάνο για τη σύνδεση με νέα μονάδα ύψους 33,8 εκατομμυρίων ευρώ,

  • Έμφαση στις σωστές σχέσεις ΔΕΗ – Δήμου Εορδαίας

  • Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στους χώρους του ΒΙΟΠΑ (πρώην ΑΕΒΑΛ). Μία αναπτυξιακή δομή που δυστυχώς εγκαταλείφθηκε ως επιλογη.

  • Κλειστή Λαϊκή Αγορά (αξιοποίηση υπάρχουσας μελέτης).

  • Φυλασσόμενο πάρκινγκ με χαμηλό κόστος στάθμευσης στη Λαϊκή Αγορά.

  • Διαμόρφωση με μίσθωση ιδιωτικών χώρων στο κέντρο της πόλης ώστε να λυθεί το θέμα της στάθμευσης.

  • Αξιοποίηση μελέτης για την καθ’ ύψος ανοικοδόμηση στο Πολύκεντρο.

  • Μόχλευση και μεγιστοποίηση απορρόφησης Ευρωπαϊκών Κονδυλίων στην κατεύθυνση της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, της ανάδειξης μνημείων και της αναστήλωσης διατηρητέων ή ιστορικών κτιρίων.

  • Χρήση ηλεκτρικών οχημάτων στον κεντρικό Δακτύλιο της πόλης (αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα).

  • Δημιουργία χώρου πρασίνου στον χώρο του Γηπέδου με δημιουργία υπόγειων θέσεων στάθμευσης.

Κυρίες και Κύριοι,

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους χτίζουμε το πρόγραμμά μας, για το οποίο στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεδιπλώσουμε τις θέσεις μας.

Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δήλωση της υποψηφιότητάς μου και τη συγκρότηση της ενωτικής δημοτικής παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ έχει αρχίσει να δουλεύει η λάσπη στον ανεμιστήρα, προσφιλής συνήθεια ορισμένων.

Τη μια ανήκω στο ένα κόμμα ή δεν ανήκω στο άλλο. Κάποιοι το χρησιμοποιούν νομίζοντας ότι έτσι θα κερδίσουν κάτι. Τους απαντάμε ότι η Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ έχει κόμματα και χρώματα. Τα κόμματα τους τα χαρίζουμε. Με τα χρώματα θα βάφουμε το Δήμο μας ομορφαίνοντας τις γειτονιές και τα πάρκα, μαζί με αυτούς τους άξιους ανθρώπους. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που σκοπό έχει να φέρει το ΝΕΟ, το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στην ΠΡΑΞΗ και ΟΧΙ στα λόγια.

Λειτουργήσαμε και πρόκειται να λειτουργήσουμε με ανοιχτές πόρτες για όλους στα γραφεία μας στο Δήμο και είμαστε πεπεισμένοι ως μια ομάδα, ως μια γροθιά ότι Ενωμένοι Μπορούμε γιατί έχουμε ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΜΕΡΑΚΙ, ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ και είμαστε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

Ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ είναι ένα μείγμα έμπειρων ανθρώπων και πρωτοεμφανιζόμενων πολιτών. Πάνω από το 50 % είναι άνθρωποι που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά.

Επιλέξτε όποιον ή όποια θέλετε. Αυτές και αυτοί είναι το μέλλον.

Εμείς την επόμενη μέρα, γιατί για αυτήν σχεδιάζουμε, πρόκειται να παρουσιάσουμε έργο ως αποτέλεσμα δουλειάς και συντονισμένης προσπάθειας χωρίς λόγια και συνθήματα.

Κυρίες και κύριοι,

Θέλω να ευχαριστήσω:

  • Εθελοντές του Συνδυασμού

  • Τις Υποψήφιες και τους Υποψηφίους και τις οικογένειες τους από τις οποίες θέλω να ζητήσω συγνώμη και την κατανόηση τους, για την αναστάτωση των επόμενων ημέρων λόγω των εκλογών

  • Τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε..

  • Τους γονείς μου Έφη, Νίκο και Όλγα

  • Όλους εσάς

  • Την οικογένειά μου Έλλη, Νίκο

Επιτρέψτε μου να κλείσω μ’ ένα απόσπασμα του ποιητή

«κι όμως δεν αυτοκτόνησα!»

Είδατε ποτέ κανένα έλατο να κατεβαίνει μοναχό στο πριονιστήριο; 

Η θέση μας είναι εδώ! μέσα σε αυτό το δάσος με σπασμένα κλαδιά, μισό-κομμένους τους κορμούς, μα με τις ρίζες σφηνωμένες μέσα στα βράχια: Γιατί η Ιστορία γράφεται από τους παρόντες!

Το ψηφοδέλτιο νίκης με τα πρώτα 43 ονόματα είναι:

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Υπάλληλος ΔΕΗ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ελεύθερη Επαγγελματίας – Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας – Γεν. Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας 
ΑΠΟΣΕΡΚΟΓΛΟΥ – ΤΟΥΛΟΥΜΕΝΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Οικιακά-Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας-Μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Σωτήρας»
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Παρουσιαστής – Προγνώστης Καιρού Δυτικής Μακεδονίας – Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρώην Αντιπρόεδρος και νυν Μέλος Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας
ΒΥΡΛΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Εορδαίας
ΓΙΑΝΝΩΤΑ ΠΡΑΠΑ ΣΟΥΛΑ Καθηγήτρια Αγγλικών, Πρώην Φροντιστηριούχος
ΔΙΛΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος – Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Αναρράχης
ΗΤΣΚΟΣ ΤΕΛΗΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, Αντιπρόεδρος ΤΚ Ερμακιάς
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Γενική Γραμματέας Αθλητικού Συλλόγου «Βέρμιο Καρυοχωρίου»
ΚΑΪΔΟΥ ΑΝΝΑ Υπάλληλος – Στέλεχος Εταιρείας Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης της ΠΕ Κοζάνης
ΚΑΛΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας – Πρόεδρος Παροχής Υπηρεσιών ΕΒΕ Κοζάνης – Πρόεδρος ομάδας μπάσκετ «Φοίνικας Πτολεμαΐδας»
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Προϊστάμενος ΕΦΚΑ μη μισθωτών Τμήματος Οικονομικού Δ/νσης Κοζάνης – Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης – Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΔΜ
ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Εορδαίας – Μαθηματικός – Γεωτεχνολόγος Περιβάλλοντος
ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Υπάλληλος ΔΕΗ, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας, Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίας Παρασκευής
ΚΑΤΣΙΟΥ – ΡΑΜΠΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ελεύθερη Επαγγελματίας
ΚΕΣΚΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος – Πρώην Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας – Προπονητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης
ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ Φυσικοθεραπεύτρια – Ελεύθερη Επαγγελματίας
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος – Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Εορδαίας
ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Καθηγητής Φιλόλογος – Δικηγόρος
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αγρότης – Πρόεδρος ΤΚ Ανατολικού
ΚΥΡΚΑ ΜΑΡΙΑ Πρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ Ελεύθερη Επαγγελματίας
ΛΕΜΟΝΗ ΕΥΗ Εκπαιδευτικός – Πτυχιούχος Κλασσικής Φιλολογίας ΑΠΘ
ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Υπάλληλος ΔΕΗ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Επιχειρηματίας
ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος – Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιάς «Η Μέρα»
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ασφαλιστικός Σύμβουλος – Οδική Βοήθεια – Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Πτολεμαΐδας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ – ΦΑΣΟΛΑ ΓΙΩΤΑ Επιχειρηματίας – Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ΕΒΕ Κοζάνης
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Δικηγόρος
ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ – ΠΕΪΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ιδιωτική Υπάλληλος – Ελεύθερη Επαγγελματίας – Εκλεγμένο Μέλος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας
ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΜΑΡΙΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (Ειδικής Αγωγής) Φοιτήτρια Μαιευτικής
ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μηχανικός Αυτοκινήτων – Ιδρυτής Εταιρείας Κατασκευής Αυτοκινήτων – Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ – Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανακύκλωσης και Πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Εορδαίας
ΣΠΕΝΤΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Εορδαίας – Πρώην Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υπάλληλος ΔΕΗ, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας
ΤΣΕΧΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πολιτικός Μηχανικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Αυτοκινητιστής – Πρόεδρος στην ένωση ΡαδιοΤαξί «Πτολεμαίος»
ΤΣΙΩΤΣΙΟΥ – ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Βρεφονηπιοκόμος – Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστόπετρας
ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πυροσβέστης – Πρόεδρος ΤΚ Μηλοχωρίου – Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Κλεισουριέων Πτολεμαΐδας
ΧΑΡΑΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιατρός Ειδικός Καρδιολόγος
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας – Στέλεχος διοίκησης επιχειρήσεων
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Ιδιωτική Υπάλληλος

Στο πλευρό του Παναγιώτη Πλακεντά ο Μελέτης Καλπατσίδης στενός φίλος από τα φοιτητικά χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  ΤΕΙ.

otavoice.gr

Όλη η επικαιρότητα