Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Επίσκεψη Ανδρέα Νικολακόπουλου στη Νέα Μανωλάδα

Ακούστε το άρθρο

Η νομιμότητα διασφαλίζει συνθήκες ασφάλειας και ηρεμίας

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ

Στην περιοχή της Μανωλάδας απαιτείται ένα δυνατό αίσθημα ασφάλειας με μέτρα, που θα μπορούν να προστατεύουν το φιλήσυχο τρόπο της ζωής  των κατοίκων και θα θέτουν τα όρια νομιμότητας των αλλοδαπών εργατών γης κάτι που επιζητούν όλοι από την Πολιτεία ώστε να επιτευχθεί ηρεμία και να αποφεύγονται δύσκολες και ακραίες καταστάσεις.

Αυτό τόνισε μετά την συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της Μανωλάδας, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της ΝΔ.

Ο κ. Νικολακόπουλος μίλησε για πολύ ώρα με τους κατοίκους στην διάρκεια επίσκεψής του και διαπίστωσε για μια φορά ακόμη την αγωνία και τον φόβο στα μάτια τους, αφού η κατάσταση παρά τα όσα έχουν από κυβερνητικούς παράγοντες ειπωθεί μέχρι τώρα,  παραμένει η ίδια  χωρίς να έχει αλλάξει κάτι που θα βελτιώνει έστω και στο ελάχιστο την εικόνα της Μανωλάδας.

Υπενθύμισαν μάλιστα στη συνομιλία τους με το στέλεχος της ΝΔ ότι έγιναν ανακοινώσεις από τους εκπροσώπους της σημερινής κυβέρνησης όπως την κα Αχτσιόγλου τον κ. Ηλιόπουλο και άλλους οι οποίοι όμως ήρθαν είδαν και απήλθαν απλώς … καθησυχάζοντας χωρίς καμία αποτελεσματική παρέμβαση στην συνέχεια αφήνοντας πίσω τους ακριβώς ότι ειδαν!

Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε  ώστε να εξασφαλιστεί το θέμα της νομιμότητας αυτών των ανθρώπων είπε ο κ. Νικολακόπουλος  και της οριστικής επίλυσης εκκρεμοτήτων που σήμερα υπάρχουν. Πρόσθεσε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη και να προστατεύσει το δικαίωμά του να κινείται και να εργάζεται ο ίδιος και η οικογένειά του χωρίς φόβο.

Η Πολιτεία εξάλλου πρέπει να γίνει σύμμαχος των πολιτών στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς προστατεύοντας το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε διασφαλίζοντας αποτελεσματικά τις ανάλογες γι αυτό συνθήκες.

Όλη η επικαιρότητα