Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Επίσκεψη του Υποψήφιου Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη στο Νησί

Ακούστε το άρθρο

Ουποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης με υποψήφιους του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» επισκέφθηκε το Νησίον Βουπρασίας, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής,με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή του πάνω σε ζητήματα μείζονος ενδιαφέροντος.

Τέθηκαν από τους κατοίκους σοβαρά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση,όπως η ύδρευση καθώς και η ποιότητα του νερού, τα οποία είναι χρόνια και ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Ένα ακόμα θέμα που τέθηκε στη συζήτηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΔιονύσηΜάλιαρη και που ταλανίζει τους κατοίκους είναι οι αγροτικοί δρόμοι οι οποίοι έχουν εγκαταλειφτεί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται σε σημαντικόβαθμό η δραστηριότητα των ανθρώπων εκεί.

Ο Διονύσης Μάλιαρης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού »Δύναμη Ευθύνης» άκουσαν με προσοχή και έδωσαν υπεύθυνη
υπόσχεση άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων, καθώς και ουσιαστικής και υπεύθυνης στήριξης των κατοίκων του Νησίου και της ευρύτερης
περιοχής στα θέματα που τους απασχολούν.

Με πίστη στο δικαίωμα του πολίτη για μια αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο του, με αίσθημα δικαίου και ευθύνης, αλλά κυρίως με την ικανότητα να διαχειριστεί με επιτυχία την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων..ο Διονύσης Μάλιαρης και ο συνδυασμός ‘Δύναμη Ευθύνης» στέκονται υπεύθυνα απέναντι στον πολίτη του Δήμου.

Βασική επιδίωξη του συνδυασμού »Δύναμη Ευθύνης» είναι η άμεση επαφή με τον πολίτη και η καταγραφή κάθε αιτήματος που αφορά το κοινό αγαθό.

Οι επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Διονύση Μάλιαρη και του συνδυασμού »Δύναμη Ευθύνης» θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Όλη η επικαιρότητα