Ευγενία Χριστοπούλου: Κοντά στους Πολύτεκνους

Για άλλη μια φορά βρέθηκε κοντά στους πολύτεκνους, προκειμένου να βοηθήσει, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κωνσταντίνου Νικολούτσου.

Η κ. Ευγενία είναι πάντα παρούσα  στις δράσεις του συλλόγου των πολυτέκνων αφού είναι και η ίδια μέλος πολύτεκνης οικογένειας και μάλιστα το όγδοο κατά σειρά παιδί της οικογένειάς της.

Σχετικά με τους πολύτεκνους δήλωσε τα εξής: είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στον σύλλογο πολυτέκνων ο οποίος έχει επιδείξει ουσιαστικό έργο στην περιοχή μας. Δυστυχώς το κράτος δεν βοηθάει ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες και δεν ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν  μεγάλες οικογένειες. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Επίσης και τα Ευρωπαϊκά κονδύλια για τους πολύτεκνους έχουν σταματήσει εδώ και τρία χρόνια. Είναι καθήκον όλων μας να στηρίζουμε αυτούς  τους ανθρώπους που αψηφούν τα όποια εμπόδια και συνεχίζουν να πηγαίνουν κόντρα στους δύσκολους καιρούς με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για τα παιδιά!