Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Η ενσωμάτωση των σταυρών έχει κολλήσει στο 73,34%

Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσει δέκα ημέρες από την Κυριακή της 26ης Μαΐου όπου οι πολίτες κλήθηκαν να προσέλθουν στις τριπλές κάλπες για να αναδείξουν τους ευρωβουλευτές αλλά και τους επόμενους περιφερειάρχες, δημάρχους και δημοτικού συμβούλους.

Αξιοσημείωτο ωστόσο φαίνεται να είναι το γεγονός ότι εδώ και κάποια 24ωρα, εάν κάποιος πολίτης επισκεφτεί τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών θα παρατηρήσει ότι ναι μεν η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων βρίσκεται στο 100% (22.675 σε όλη την επικράτεια), η αντίστοιχη των σταυρών όμως έχει κολλήσει στο 73,34%. Υπολείπεται δηλαδή ένα ποσοστό σχεδόν 30%, που δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ, αν και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχει σαφώς κριθεί με μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ και τα ονόματα των επόμενων εκπροσώπων της χώρας μας στην Ευρωβουλή έχουν γίνει γνωστά, όπως και εκείνων που έμειναν εκτός, η ενσωμάτωση των σταυρών έχει γίνει σε μόλις 16.629 από τα 22.675 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια.

via

Όλη η επικαιρότητα