Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Γ. Κακούρης: Εάν η Ηλεία θελήσει ο Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Ακούστε το άρθρο

Είναι από τις φορές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα αισθήματα που νοιώθω για, ΕΣΑΣ, τους συμμαχητές μου στην Ηλεία.

Δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό και τελικά αποδείξατε πως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ο Νομός Ηλείας είναι αυτός που μπορεί να δώσει τη νίκη.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω ΟΛΑ τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας, τη ΝΟ.Δ.Ε., τον Βουλευτή και τους υποψήφιους Βουλευτές, τα στελέχη των συνδικαλιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων και βεβαίως όλους όσους ενώ δεν ανήκουν στον στενό κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. εμπιστεύτηκαν τα ψηφοδέλτιά της και δυνάμωσαν με την ψήφο τους το μήνυμα για πολιτική αλλαγή.

Το αποτέλεσμα που ΕΣΕΙΣ φέρατε στο νομό την περασμένη Κυριακή σας ανήκει, το κατακτήσατε με μεγάλη προσπάθεια και δικαίως νοιώθετε υπερήφανοι γι’αυτό.

Ενόψει του δεύτερου γύρου πιστεύω πως έχετε μια και μόνο υποχρέωση, και αυτή απέναντι στον εαυτό σας και το κοινό μας αύριο, να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα που με τόσο κόπο κατακτήσατε στον πρώτο γύρο.

Την ερχόμενη Κυριακή “παίζεται” το μέλλον μας, η αξιοπρέπειά μας, η ευημερία μας.

Με τον αγώνα σας καταφέρατε να δώσετε δικαίωμα στην ελπίδα.

Είμαι βέβαιος πως δεν θα αφήσετε τους κόπους σας να πάνε χαμένοι…
Είμαι βέβαιος πως δεν θα αφήσετε τη μοναδική ευκαιρία που μας έχει δωθεί να πάει χαμένη…
Είμαι βέβαιος πως με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος του πρώτου γύρου θα σταθείτε στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη και στον δεύτερο γύρο ώστε να διασφαλιστεί η τελική νίκη, διότι ένα είναι βέβαιο: εάν η Ηλεία θελήσει ο Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Και είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως η Ηλεία θέλει.

Σε ό,τι με αφορά σας δηλώνω για ακόμα μία φορά πως είμαι δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης των αγώνων σας τους οποίους σε απόλυτο βαθμό τιμώ και αναγνωρίζω.

Σας ευχαριστώ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Κακούρης
Τομεάρχης Ν. Ηλείας Ν.Δ.

Όλη η επικαιρότητα