Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ”

Ακούστε το άρθρο

Πολίτες της Ηλείας…..συμπολίτες μου

Γεννήθηκα – μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας και κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Οι γονείς μου  βιοπαλαιστές, μαχητές της ζωής, με έμαθαν να σέβομαι  τις αξίες , να πολεμάω για αυτές και να μοχθώ για τη ζωή μου με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Στην αεροπορική μου καριέρα εκτέλεσα εκατοντάδες αποστολές, πετώντας με αεροσκάφη αναχαίτισης προστατεύοντας τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας για δύο δεκαετίες, ενώ στη συνέχεια ως πιλότος πυροσβεστικών αεροσκαφών, έλαβα μέρος στην κατάσβεση πολλών καταστροφικών πυρκαγιών. Τώρα ως  πιλότος και γραμματέας της αερολέσχης Πύργου, πετάω προσφέροντας εθελοντικά ,εναέρια επιτήρηση πυροπροστασίας των δασών μας, δείχνοντας παράλληλα σε πολλούς συμπολίτες μας, λάτρεις της πτήσης,  τις ομορφιές της Ηλειακής  γης από ψηλά.   Η Ηλεία  η οποία ενώ είναι ο περισσότερο προικισμένος νομός της Ελλάδος, παραμένει τελευταίος στην ανάπτυξη…με αυτούς που ψηφίζαμε  τόσα χρόνια.

Η πατρίδα μας  την οποία υπηρέτησα με υψηλά ιδανικά και αυταπάρνηση, τώρα βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο, διότι η  κομματοκρατία  που τη διαχειρίζεται, αποσπώντας με ύπουλους τρόπους την ψήφο του κόσμου, έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία και μας  έχει εγκλωβίσει σε ένα περιβάλλον οικονομικής ασφυξίας, στερώντας μας  το δικαίωμα στην εργασία ,την υγεία, την παιδεία την ασφάλεια ,την ιδιοκτησία, ώστε εύκολα να επιβάλει την ανθελληνική της πολιτική, αποδομώντας τον κοινωνικό μας ιστό, την οικογένεια, τις αξίες μας, την φυσιολογία μας, φτωχοποιώντας  την γλώσσα μας, καταργώντας τα σύνορά μας επιτρέποντας σε εκατομμύρια αλλοδαπούς να εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας και να εγκλωβίζονται εδώ  για  να τους χρησιμοποιεί σαν  νέους ψηφοφόρους. Επίσης αλλοιώνει την ιστορία μας, ξεπουλώντας την Μακεδονία μας ενώ  διοργανώνει ψεύτικα συλλαλητήρια  που μετά τα υπονομεύει, παραχωρεί  την ΑΟΖ και τον πλούτο μας τον οποίο μας αποκρύπτει.  Εμείς οι Έλληνες γινόμαστε μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα χωρίς  προοπτική.

Η βάση των ενεργών πολιτών οι όποιοι αποτελούν το θεμέλιο της δημοκρατίας μας, αξιολογώντας την διαπιστωμένη πορεία  στον βίο μου, με επέλεξε  ως υποψήφιο βουλευτή της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ” στις επερχόμενες εκλογές.  Η στιγμή είναι πολύ κρίσιμη και δύσκολη για όλους τους Έλληνες διότι οι «πολιτικές μαριονέτες» που τόσα χρόνια μας ξεγελούν  και αποσπούν την ψήφο μας, καλλιεργώντας τη διαίρεση και την απαξίωση ,μας οδηγούν  στον αφανισμό. Οι δυνατότητες της χώρας μας έχουν υπονομευθεί και τα χειρότερα έρχονται, όπως  ξεδιάντροπα τολμούν  να ξεστομίζουν  στα ΜΜΕ , καθόσον μας θεωρούν πειθήνιους και εύκολοδιαχειρίσιμους.

Πολίτες της Ηλείας, συμπολίτες μου …δεν έχουμε περιθώρια… δεν πάει άλλο…. πρέπει να δράσουμε και να απομακρύνουμε ότι μας καταστρέφει.

Αρκετά μείναμε προσηλωμένοι στα κόμματα, αρκετά πιστέψαμε ότι μας είπαν από τα μπαλκόνια και από τις τηλεοράσεις, αρκετά επιτρέψαμε να συρρικνώσουν το μεγαλείο του Ελληνισμού και την προσφορά του στην ανθρωπότητα,   αρκετά είδαμε τη ζωή μας να ευτελίζεται, αρκετά μείναμε χωρίς εργασία, υγεία, ασφάλεια και επιτρέψαμε περισσότερες από  70.000  αυτοκτονίες (ούτε ένας πόλεμος δεν έχει τόσες απώλειες ),  αρκετά επιτρέψαμε τα παιδιά μας που τόσα στερηθήκαμε για να τα μεγαλώσουμε και να τα σπουδάσουμε ,να φεύγουν αναζητώντας μία καλύτερη μοίρα στο εξωτερικό, αρκετά μείναμε σκυθρωποί και απελπισμένοι, αρκετά επιτρέψαμε να μας βάζουν παράνομους φόρους δημιουργώντας συνθήκες που κατάσχουν την ιδιοκτησία μας και τα λιγοστά χρήματα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, στερώντας μας κάθε δυνατότητα επιβίωσης.

Συμπολίτες μου ……

Ο πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων η  “ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ “, είναι η μόνη προοπτική του Ελληνισμού.  Στις προγραμματικές μας δηλώσεις που μόνο εμείς  έχουμε καταθέσει στον Άρειο Πάγο, διότι τα κόμματα τόσα χρόνια ,λένε μόνο (και για αυτό και δεν πραγματοποιούν τίποτε), περιλαμβάνεται  το πλήρες πρόγραμμα ανασύστασης της χώρας μας:

 Έχουν κατατεθεί 49.000 μελέτες για την ανάπτυξη όλων των δήμων της Ελλάδος καθώς και η εγκεκριμένη χρηματοδότηση τους με 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ με τις αναγκαίες εγγυήσεις, ώστε όλα να ξεκινήσουν αμέσως όταν ελέγξουμε τους θεσμούς..

Θα αναπτυχθεί η πρωτογενής παραγωγή , η χώρα μας θα είναι αυτάρκης σε όλους τους τομείς και όλα τα προϊόντα μας θα κυκλοφορούν τυποποιημένα ,εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας και ταυτότητα προέλευσης.

Επίσης έχουν κατατεθεί όλη δομή, η διαδικασία και η εκτέλεση της επανασύστασης του κράτους με κέντρο τον πολίτη ,διότι σήμερα δεν λειτουργεί τίποτα και ότι συμβαίνει είναι εναντίον του Έλληνα. Έχουν παραβιαστεί σχεδόν όλα τα άρθρα του συντάγματος και οι χιλιάδες νόμοι με τα παραθυράκια τους δεν υπηρετούν το δίκαιο, αλλά τις βουλές του κομματικού κράτους.

Την επόμενη ημέρα με την ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” η ΕΛΛΑΣ ξαναδημιουργείται. https://e-sy.gr/programma-anaptixis-dimon/

Δώστε μας την εντολή με την ψήφο σας στις 7 Ιουλίου να διαχειριστούμε τους θεσμούς της χώρας μας. Δώστε μας την εντολή να οδηγήσουμε την Ελλάδα μας στην κορυφαία  θέση της στον κόσμο.

Συμπολίτες μου χρειάζομαι την στήριξη σας σε αυτόν τον ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ .ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Με άπειρη τιμή  και σεβασμό

Ζαχαρόπουλος Γιώργος του Ιωάννη

Όλη η επικαιρότητα