Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Γρηγορά Καλλιμώρου Γεωργία (Τζίνα): «Άξιοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο μας»

Ακούστε το άρθρο

Η πόλη μας είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης. Ο δήμος μας παρά τα πολλά δυνατά του σημεία δεν έχει ταυτότητα και αν περιμένουμε λύσεις απ’ όσους μας έφεραν εδώ, τότε μάλλον κάτι κάνουμε στραβά. Οι παλαιότεροι ό,τι μπόρεσαν έπραξαν. Και για να έχει φτάσει η περιοχή μας σε αυτό το σημείο μάλλον δεν έπραξαν σωστά… Είναι αναγκαίο, αν θέλουμε να έχει ποιότητα η ζωή μας, να γίνουν πράγματα, πρώτα τα απλά, τα καθημερινά, τα ουσιαστικά και έπειτα τα μεγάλα… Δυστυχώς μιλάμε ακόμα για τα αυτονόητα όπως την καθαριότητα της πόλης μας, τον φωτισμό, τους αγροτικούς δρόμους, τη διευκόλυνση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, την επιτακτική ανάγκη για χώρους πρασίνου και αναψυχής, φιλικούς στα παιδιά, στους νέους και στους ηλικιωμένους.

Σε όλους μας!!

Επίσης, μιλάμε για την υποχρέωση της δημοτικής αρχής να μεριμνήσει για τα αδέσποτα πλάσματα αλλά και για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από αυτά. Ένα μικρό δείγμα είναι τα παραπάνω από τα θέματα που αντιμετωπίζουμε, και είναι επιτακτική ανάγκη να δοθούν λύσεις ώστε ο δήμος μας να αποκτήσει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Επιπλέον από τα θέματα της καθημερινότητάς μας υπάρχουν και αυτά όπου χρειάζεται να επιστήσει η δημοτική αρχή την προσοχή της ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες τις οποίες δυστυχώς δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο. Χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις, δράσεις και ανάπλαση στον δήμο μας, ώστε να καταφέρουμε να αυξήσουμε την επισκεψημότητα στην πόλη μας. Με σωστή προβολή μπορούμε να αυξήσουμε τον εσωτερικό τουρισμό αλλά και τον τουρισμό του εξωτερικού. Πράγματα όπου θα μας δώσουν πνοή! Δεν χρειάζεται να επισημάνω τα οικονομικά οφέλη του επιχειρηματικού κόσμου, και ευρύτερα των πολιτών από τα αποτελέσματα των δράσεων και των παρεμβάσεων. Είναι γνωστά σε όλους. Αυξημένα έσοδα σημαίνουν αύξηση των θέσεων εργασίας και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλλει. Να θέτεις ως προτεραιότητα την ομαλότητα στην καθημερινότητα των συμπολιτών σου καθώς επίσης να συμβάλλεις με τις γνώσεις σου και την δουλειά σου στην ανάπτυξη. Μετέχω σε μία παράταξη με αξιόλογους ανθρώπους όπου οραματιζόμαστε καλύτερες μέρες για τον δήμο μας με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Λάμπη Αριστειδόπουλο ο οποίος έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο έργο στον πρώην δήμο Ιάρδανου. Άξιοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο μας.

Γρηγορά Καλλιμώρου Γεωργία (Τζίνα)

Οικονομολόγος

Όλη η επικαιρότητα