Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Οι 15-50 ξεσήκωσαν την Πάτρα στο πάρτι νεολαίας του Απόστολου Κατσιφάρα

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι αργά τη νύχτα της Παρασκευής το δημοφιλές συγκρότημα 15-50, με τραγούδια της ελληνικής και ξένης ροκ μουσικής σκηνής διασκέδασαν τους εκατοντάδες νέους που βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στο πάρτι νεολαίας του Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας, ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί μπροστά απ’ το εκλογικό του κέντρο, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο μ’ ένα μήνυμα νίκης ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής. «Την Κυριακή ψηφίζουμε προοδευτικά, ψηφίζουμε δημοκρατικά, ψηφίζουμε για το δικαίωμα όλων μας στην πρόοδο», είπε ο κ. Κατσιφάρας.

Δείτε Φωτογραφίες

Και πρόσθεσε ότι από κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, από την Ζαχάρω έως την Βόνιτσα και το Μενίδι, απ’ τα Καλάβρυτα ως το Θέρμο και την Ανδρίτσαινα, οι πολίτες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και εντολή στην παράταξη που με την δουλειά και το όραμα της εγγυάται το καλύτερο αύριο της Περιφέρειας.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής το εκλογικό κέντρο του κ. Κατσιφάρα είχε κατακλυστεί από κόσμο. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

Στο Σχολείο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Την Κυριακή ο Απόστολος Κατσιφάρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Καλέντζι Αχαΐας. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 215 Εκλογικό Τμήμα, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου.

Στις 11.30 το πρωί θα επισκεφθεί τα Εκλογικά Τμήματα που λειτουργούν στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Παπανδρέου» (Έλληνος Στρατιώτου και Αγίας Σοφίας) στην Πάτρα.

Όλη η επικαιρότητα