Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Η Ηλείοι στα Βριλήσσια στηρίζουν Μπελτσο

Ακούστε το άρθρο

Μια ζωή αγώνας… από τα παιδικά και φοιτητικά χρόνια. Αγώνας για ιδέες και ιδανικά.

Από την θέση του γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , του μέλους του προεδρείου της ΕΣΕΕ Εθνική Σπουδαστική Ένωση Ελλάδας και μετέπειτα από πολλές πολιτικές και κοινωνικές  αφετηρίες πάντα με γνώμωνα τον κώδικα αξιών που με διέπει.

Δεν δίστασα σε καμιά στιγμή να παραιτηθώ από θέσεις και αξιώματα για να παραμείνω πιστός στις αρχές και στις αξίες μου.Δεν συμβιβάστηκα , δεν αντάλλαξα και δεν εξαγοράστηκα. Δεν δίστασα , δεν φοβήθηκα δεν έβαλα ποτέ το ατομικό πάνω από το συνολικό καλό.

Έδωσα μάχες κοινωνικές , κοινοβουλευτικές και πολιτικές και βγήκα πάντα νικητής.Γιατί είχα και έχω πίστη σε ότι κάνω.

Συστρατεύτηκα στον αγώνα για την Μακεδονία , στο πλευρό των Παμμακεδονικών και εκατομμυρίων Ελλήνων , βρέθηκα σε κάθε γωνιά της χώρας σεμνά και ταπεινά για να μεταδώσω το μήνυμα κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Τώρα με την βοήθεια του Θεού,με όπλο την εμπειρία και την γνώση που απέκτησα και με την δική σας βοήθεια είμαι έτοιμος να δώσω μια ακόμη μάχη για την πόλη μου , που αγαπώ και που αποτελεί για μένα και την οικογένεια μου σημείο αναφοράς.

Η Νέα Πνοή και ο Γιάννης Πισιμίσης μου έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία να μπορέσω να βρεθώ σε ένα ακόμη μετερίζι , αυτή τη φορά διαφορετικό και σας καλώ να στηρίξετε την ειλικρινή και αληθινή προσπάθεια μας, που μοναδικό στόχο έχει να δούμε τα Βριλήσσια μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη , μια πόλη που θα μας αξίζει.

Αύριο ζητώ να είμαι μια από τις τρείς  επιλογές σας και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας. Η πορεία μου μέχρι σήμερα συμβόλαιο τιμής και συνέπειας.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα