Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Οικολογική Δυτική Ελλάδα: Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Γουβιά

Ακούστε το άρθρο

Θα ήθελα να εκφράσω τις προσωπικές μου ευχαριστίες στους 2.103… γενναίους συντοπίτες μας που στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου ψήφισαν την «Οικολογική Δυτική Ελλάδα». Όλοι τους μπόρεσαν και έκλεισαν τα αυτιά τους στις μεγαλόσχημες υποσχέσεις των «μεγάλων» (στα λόγια) παρατάξεων και απέδειξαν ότι υποστηρίζουν έμπρακτα την μάχη για ένα καλύτερο και πιο πράσινο Περιβάλλον στην Περιφέρεια μας.

Ακόμα περισσότερο ευχαριστώ τους 366 πολίτες που με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους, γεγονός που μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω με μεγαλύτερη ορμή στο μέλλον τον αγώνα για την διάδοση και εφαρμογή των ιδεών και των θέσεων της Πράσινης – Οικολογικής Πολιτικής.

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 872 συμπολίτες στο δήμο Πύργου που στήριξαν με θέρμη την «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κατατάσσοντας την στην 5η θέση, γεγονός με ξεχωριστή πολιτική σημασία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους οικό-σύντροφους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί και με τους οποίους θα επιμείνουμε να εντάσσουμε στην πολιτική εκείνα που στηρίζουν την ζωή και οι άλλοι αγνοούν. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει! Η φωνή της οικολογίας θα συνεχίσει να ακούγεται δυνατά μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γιώργος Γουβιάς (υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας με την «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»)

Όλη η επικαιρότητα