Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Οικολογική Δυτική Ελλάδα: Επίσκεψη Παπακωνσταντίνου στην Ολυμπία και το Λατζόι

Ακούστε το άρθρο

Την Ολυμπία και την ευρύτερη περιοχή επισκέφθηκε την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο επικεφαλής της «Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας», Κώστας Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφ. Σύμβουλους Σμαράγδα Τσαχρελιά (Αχαΐα), Γιώργο Γουβιά, Ηλία Καρλή, Ρεβέκα Κρεστενίτη, Νίκο Σακκούλη (Ηλεία).

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο κτήμα Μπριντζίκη στο Λατζόι επ` ευκαιρία της 2ήμερης εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», όπου οινοποιεία σε όλη τη χώρα υποδέχονται και ξεναγούν στις εγκαταστάσεις τους επισκέπτες.

Τον επικεφαλής της Οικολογικής παράταξης υποδέχθηκε θερμά η υπεύθυνη λειτουργίας του οινοποιείου –και υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Λατζοίου με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία»Διονυσία Μπριντζίκη, ενώ η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του κτήματος έγινε από τον Σάκη Μπριντζίκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μάρτιν Μακ Ντάρεν.

Μετά την επίσκεψη και την δοκιμή των κρασιών, ο Κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως «Σε μια Περιφέρεια που επενδύει στις εντατικές και χημικές καλλιέργειες σε στεριά και θάλασσα, είναι παρήγορο να βλέπουμε δυναμικές μονάδες, όπως το κτήμα Μπριντζίκη, που με σύγχρονο marketing συνδυάζουν όλα όσα θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν το σύνολο της Περιφέρειας: ποιοτικά προϊόντα, εξαγωγικό προσανατολισμό, σύνδεση με την παράδοση, ιστορία, περιβάλλον και πολιτισμό. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα με βάση τη χρήση φωτοβολταικών συστημάτων και της γεωθερμίας. Μακάρι να αξιοποιούνταν τόσο καλά οι πόροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για της ενίσχυση της υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας».

Όλη η επικαιρότητα