Δήμος Ήλιδας: Η Αλεξάνδρα Λάμβα στην παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη

Μαζί για τη Νέα Γενιά!

Ζούμε σ’ έναν όμορφο τόπο, που έχει δυνατότητες για  να αναπτυχθεί με άλματα προόδου.  Ένα τόπο που θα έπρεπε να δίνει περισσότερες ευκαιρίες και πρωτοβουλίες στους νέους. Ένα τόπο που θα έπρεπε να γίνει ελκυστικός γι΄ αυτούς  που έχουν φύγει για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτούς,  που οπλισμένοι με την κατάρτιση που έχουν αποκτήσει και τις  φρέσκιες ιδέες τους μπορούν να τον αναδείξουν, να αλλάξουν τα πάντα.

 

Αποφάσισα σ’ αυτές τις εκλογές να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, γιατί πιστεύω πως είναι ο Δήμαρχος που έχει δημιουργήσει τις υποδομές και τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας, με έργα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Είναι ο μόνος που έχει στο επίκεντρο του προγράμματός του τη Νέα Γενιά, αυτή που αγωνίζεται να μείνει, να ζήσει και να δημιουργήσει σ’ αυτό τον τόπο.

Είμαι βέβαιη πως απ’ αυτόν η Νέα Γενιά θα πάρει τη σκυτάλη για να οδηγήσουμε μαζί  το δήμο μας και πάλι στην κορυφή.

 

Η Αλεξάνδρα Λάβδα  είναι 24 ετών. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού  τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασε εργαζόμενη, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά.

Σήμερα εργάζεται στη γνωστή επιχείρηση εστίασης  που λειτουργεί η οικογένειά της εδώ και 20 χρόνια στον Ανεμόμυλο Αμαλιάδας.

Είναι από τους νέους που επέλεξαν να ζήσουν και να εργαστούν στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.